Ana SayfaYaşam-Magazinİşte çok önemli finansal kararlar alma tarihi---

İşte çok önemli finansal kararlar alma tarihi

12 / 13
İşte çok önemli finansal kararlar alma tarihi
30 Aralık 2019 - 12:21 www.finansgundem.com

KÖPEK BURCU 2020

1935, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018..yıllarından birinde doğduysanız Köpek burcusunuz..

Bu yıl hayatınızda yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir yıl olacak..kişisel hedeflerinizi yeniden değerlendirmek, onları güvendiğiniz insanlarla tartışmak ve sizi destekleyen kişileri etrafınıza çekmek için güzel bir yıl..bu sene hayatınızda pek çok değişiklik olacak..taşınma, yer değişikliği de dahil pek çok değişim yaşayabilirsiniz. Sakinde kalarak, çatışmalardan uzak durun, her şekilde başarı sizden yan..tüm yeteneklerinizi gösterin, kendinize güvenin şans sizden yana..hedeflerinize ulaşıyorsunuz..

AŞK

Evli olan Köpek burçları dikkatli olun, duygularınıza kapılarak hata yapmamaya çalışın. Siz sadakatinizi korumaya devam edin..bu sene ne istediğinizi daha net anlayacaksınız..eşinize karşı dürüst olun ve ne istediğinizi açıkça belirtin..konuşun onunla..Bekarlar ise; ufkunuzu ve düşlerinizi geniş tutun..Vaktinizi sizi gerçekten mutlu edebileceğine inandığınız kimselerle geçirmeye çalışın..diğerlerine zaman ayırmak vakit kaybı olacaktır sizin için..yeni ilişkiler için fırsatlar çokça çıkacak karşınıza..

KARİYER

Oldukça iyi bir yıl bekliyor sizleri. Çalışmalarınızın meyvelerini toplayabileceksiniz..zaten bu seneye kadar pek çok hedeflerinize ulaşmış olmalısınız. Entelektüel gelişiminize odaklanarak, kendinizi geliştirebilirsiniz. Kariyeriniz için yapacağınız her türlü yatırım size finansal destek olarak geri dönecektir. Bütçe, yatırım ve tasarruf planları yapmak için iyi bir yıl..önünüze çıkabilecek fırsatları iyi değerlendirin..

PARA

Bu sene mali durumunuz oldukça iyi olacak. Para kazanma ihtimaliniz yılın ikinci yarısında artacak ve daha güçlü olabileceğiniz bir dönem olacak..yatırım yapabilir, istediklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ama yine de tasarruf yapmayı ihmal etmeyin kara günler için. Testiyi akarken doldurmakta fayda var..

SAĞLIK

Oldukça sağlıklısınız..bu durumu sürdürmek de elinizde..doğru beslenme, ihmal etmeyeceğiniz egzersizle vücudunuzu dengede tutabilirsiniz. Hobi edinmeniz varsa geliştirmeniz ruh sağlığınızı olumlu etkileyecek ve hem ruh hem de beden sağlığınızı mükemmelleştireceksiniz..

AYLIK DURUMLAR

OCAK 2020; İlerleme yapabileceğiniz, oldukça doyurucu bir ay beklemekte sizleri..

ŞUBAK 2020; Tavsiyeye ihtiyaç duyabilirsiniz..Ancak akıl aldığınız insanların kim olduğuna dikkat edin..

MART 2020; Duygu ve düşüncelerinizde net olmaya çalışın..harcamalarınızı kontrol ediniz..Risklerden ve tartışmalardan uzak durun..

NİSAN 2020; Önceliğiniz para olmamalı..sağlığınızı bozacak kadar fazla çalışmamaya dikkat edin..

MAYIS 2020; Zorluk yaşayabilirsiniz ancak hiç beklemediğiniz kimselerden yardım alabileceksiniz..

HAZİRAN 2020; Planlama ve araştırma yapmanız için iyi bir dönem

TEMMUZ 2020; Sizin için iyi bir ay. Yeni bir ilişki için, yeni başlangıçlar yapmak için. Ancak sağlığınıza dikkat etmeyi unutmayın, kontrollerinizi mutlaka yaptırın..

AĞUSTOS 2020; Hafif hüzünlü hissedebileceğiniz bir ay..Ama bu hafif depresif durumdan çıkabilmek elinizde..açık havaya çıkın, değişik ortamlarda bulunmaya çalışın..

EYLÜL 2020; Sosyal olmaya çalışın, karamsarlıktan uzak durarak yeni şeylere odaklanın..farklı ve iyi hissetmenizi sağlayacaktır..

EKİM 2020; Finansal durumunuzun iyi olabileceği bir ay..yararlanın..

KASIM 2020; Egonuza dikkat edin..’ben oldum’ düşüncesi size zarar verir..mütevazı olmanız size kazandıracaktır..başarınızın keyfini çıkarın..

ARALIK 2020; Çok çalıştınız yıl boyu,başarılarınızın tadını çıkarmaya çalışın. Yeni maceralara açılabileceğiniz bir ay var önünüzde…

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster