Ana SayfaYaşam-Magazinİşte çok önemli finansal kararlar alma tarihi---

İşte çok önemli finansal kararlar alma tarihi

6 / 13
İşte çok önemli finansal kararlar alma tarihi
30 Aralık 2019 - 12:21 www.finansgundem.com

EJDERHA BURCU 2020

1928,1940, 1952, 1964, 1976,1988, 2000, 2012... yıllarından birinde doğduysanız Ejderha burcusunuz.. 

Bu yıl sizin için nispeten sakin olmanız gereken bir yıl olacak..zaman zaman enerjiniz ya da motivasyonunuz düşebilir ancak toparlarsanız kararlarınızda net olabilir, gelecek için de planlarınızı yapabilirsiniz. Enerjinizin yükseldiği dönemlerde hedeflerinize ulaşabilir, farklı alanlardaki çalışmalarınızı tamamlayabilirsiniz. Hayatınızın pek çok alanında, karşınıza size yardımcı olabilecek kimseler çıkabilecek ve sizi rahatlatacaklardır. Siz Ejderhalar her zaman küllerinizden doğarsınız ve zorlukların insanısınızdır. Her şekilde istediklerinizi elde edebilirsiniz. Yalnız kibirden uzak durmanızda yarar var.

AŞK

Bu sene ilişkilerinizde rahat olacağınız bir yıl..ilişkinizi hareketlendirmek, heyecan katmak ve renklendirmek için pek çok şey yapacaksınız. Bunlar da ilişkinizi kuvvetlendirmek adına çok güzel tavırlar. Bekar olanlar için; çaba harcamadan hayatınıza biri girebilir.. Yeni yerler görmek, yeni insanlar tanımak veya yeni şeyler denemek yaşamınıza istediğiniz kişiyi getirecektir. Yani sosyal olmanızda fayda var..ancak aşk da emek ister..duygularınızı kendinize saklamayın, açık ve net olun. Kendinize de karşınızdakine de güvenin. Evli çiftler için bebek gelebilir..

KARİYER

Büyük hedeflere yelken açmak için uygun bir yıldasınız. Pek çok yeni fırsatla karşılaşacaksınız. Terfi için istekte bulunabilir kendinizi gösterebilirsiniz. Yeni arkadaşlıkların yanı sıra eskilerle de yeni projeler oluşturabilir, bunları hayata geçirebilirsiniz. Gelişmiş ekip ruhunuzla insanları motive ederek iş yeri hedeflerini gerçekleştirebilirsiniz.

PARA

Bu yıl bütçenizi delebilecek beklenmeyen harcamalarınız olabilir. Bunun için hazırlıklı olmanızda fayda var. Geçmiş borçlarınızı temizleyerek, kazanacağınız paradan tasarruf etmeye çalışın ve gelecekteki olası harcamalar için para bulundurun. Kendinizi ne kadar hazırlarsanız bütçeniz de o kadar dengede kalır. Gelecek yıl için tasarruf yapmanız ise son derece akılcı bir yoldur.

SAĞLIK 

Sizin için söyleyebileceğimiz ne kadar egzersiz o kadar sağlık!..Yediklerinize, içtiklerinize ve uyku düzeninize çok dikkat etmelisiniz. Kilo almamaya ve stresten uzak durmaya çalışın. Meditasyon ve yoga oldukça yardımcı olacaktır..

AYLIK DURUMLAR

OCAK 2020; Hatalarınızdan ders çıkarma dönemi..zor ve kolay bir arada..

ŞUBAT 2020; Pek çok konu istediğiniz gibi gidecek. Ve hedeflerinize cesaretle gidebileceksiniz.

MART 2020; Risklerden uzak durmaya çalışın..hem iş hem sağlık konularında..

NİSAN 2020; Önemli kararlar alırken iki kez düşünmeniz gereken bir ay. Dikkatli olun..

MAYIS 2020; Yaptıklarınızı gözden geçirmeniz yani hayat bilançonuzu değerlendirmeniz gereken bir ay..

HAZİRAN 2020; Kendinize fazla güvendiğiniz bir ay, ancak fazla güven fazla yanılmayı da içerir… Dikkatli olmanızda fayda var.

TEMMUZ 2020; Hayallerinizin gerçeğe dönüşümünü izleyebileceğiniz çok güzel günlerdesiniz..

AĞUSTOS 2020; Çok çalışmanız ve sabırlı olmanız gereken bir ay. Hedeflerinize ulaşmak istiyorsanız emek vermeniz gerekir.

EYLÜL2020; Biraz inişi çıkışı bol bir ay olacak sizin için..

EKİM 2020; Yine harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken günler..etrafınızdaki insanlara da dikkat etmeniz yararlı olacaktır.

KASIM 2020; Muhteşem bir ay. İstediğiniz her şeyi elde edebilirsiniz. Yani dokunduğunuz her şeyi altına çevirebilirsiniz..

ARALIK 2020; Güvendiğiniz insanlarla birlikte olmaya çalışın. İlişkilerinizde dikkatli olun ve küçük tartışmaları kavgaya dönüştürmemeye çalışın.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster