BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinJet sosyetenin ünlü ismi fenalaşınca... havada heyecanlı dakikalar----

Jet sosyetenin ünlü ismi fenalaşınca... havada heyecanlı dakikalar

Jet sosyetenin ünlü ismi fenalaşınca... havada heyecanlı dakikalar
06 Mayıs 2024 - 09:22 www.finansgundem.com

jet sosyetenin tanınan ismi Cankat, bayram tatili için gittiği İspanya tatili dönüşünde uçakta fenalaştı. Cankat'ın ilk müdahalesini uçakta bulunan yolcular arasından bir doktor gerçekleştirdi.

İstanbul'dan İspanya'ya bayram tatili için giden jet sosyetenin tanınan ismi ve İstanbul Modern'in direktörü İpek Cankat dönüş sırasında uçakta fenalaştı.

13 Nisan 2024 tarihinde meydana gelen olayda, kalp krizi geçirme şüphesi olduğu düşünülen İpek Cankat'a müdahale amacıyla hostesler yolcular arasında doktor bulunup bulunmadığını araştırdı.

Cankat, durumu hosteslere bildirdi

Sabah'ın haberinde yer alan bilgilere göre, uçakta bulunan yolcular arasında jet sosyete olarak bilinen İstanbul Modern'in direktörü İpek Cankat'ta bulunuyordu. Uçağın İtalya'nın Sicilya kenti üzerinde bulunduğu sırada iş kadını İpek Cankat iddiaya göre rahatsızlık geçirmeye başladı.

Havada nefes darlığı ve sol kolda uyuşma hisseden İpek Cankat yaşadığı durumu uçakta bulunan hosteslere bildirdi. İş kadının kalp krizi geçiriyor olma ihtimali üzerine hostesler uçakta yolculuk yapan doktor bulunup bulunmadığını öğrenmek için anons geçti.

Doktor sayesinde acil iniş yapılmadı

Bu sırada eşi ve çocuklarıyla birlikte uçakta yolculuk yapan Operatör Doktor Coşkun Aykul kendisini tanıtarak yardımcı olabileceğini söyledi. İş kadının yanına giden doktor yaptığı muayenede EKG çekti ve hayati fonksiyonlarını değerlendirdi.

Yapılan tetkikler sonrası İpek Cankat'ın panik atak geçirdiğini tespit etti.

Uçağı indirecek bir durumun olmadığını yetkililere bildiren Aykul, uçakta bulunan sağlık çantasındaki 'Diazem' isimli sakinleştiriciyi iş kadınına yaparak panik atağı bastırıp uçağın acil iniş yapmadan İstanbul'a dönmesini sağladı.

İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği durduruldu

 

Fabrika sahibi, pres makinesinde can verdi

 

İstanbullular dikkat! 23 ilçede elektrikler kesilecek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)