Ana SayfaBankacılıkİşte Akbank’ın 2015 strateji planı---

İşte Akbank’ın 2015 strateji planı

8 / 9
İşte Akbank’ın 2015 strateji planı
13 Şubat 2015 - 11:05 www.finansgundem.com

"ÖZSERMAYE KARLILIĞI COK ÖNEMLİ"

Finansal istikrar için alınan makro ihtiyati tedbirlerin algısı çok doğru oldu. Yabancı yatırımcılar istikrar arıyorlar. Bankacılığın özsermaye kârlılığı yüzde 14-15 olursa ben sermaye piyasalarına da bankacılık sektörüne de sermaye girişinin süreceğini öngörüyorum. Bir sorun çıkmayacak yeter ki yeni bir regülasyon, negatif bir karar gelmesin. Ama ben bunu beklemiyorum.

G20 ZİRVESİ KRİTİK Bu yıl Türkiye, G20 Zirvesi'ne ev sahipliği yapıyor. Bunun Türkiye'nin kendisini tanıtması, hikayesini anlatmasında çok önemli bir fırsat olduğunu düşünüyorum. 2015 Türkiye için fırsat yılı. Banka olarak biz de yıl boyunca süreci destekleyen pek çok etkinlikte başı çekeceğiz. Bunlardan ilki 8-9 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

IIF TOPLANTILARI İSTANBUL'DA İstanbul'da düzenlenecek olan bu ilk etkinlik Institute of International Finance (IIF) Konferansı olacak. Global finans dünyasından 400 üst düzey yetkilinin katılacağı bu toplantıda piyasa ilkeleri, açık ticaret ve yatırım rejimleri ve etkin bir şekilde düzenlenmiş finans piyasaları konularında değerli çalışmalar yapılacak. Konferans tüm dünyada ekonomik büyüme, istihdam ve yoksulluğun giderilmesi için hayati önem taşıyan dinamizmi, yenilikçiliği ve girişimciliği hızlandırmak için gereken çözümlere odaklanacak.

DİKKATLERİ TÜRKİYE'YE ÇEKECEK Tüm bunlardan da öte konferans Türkiye'nin potansiyelinin ve gücünün altını çizen bir toplantı olacak. G20 zirvesinden önce tüm dünyanın gözü IIF konferansında olacak diyebiliriz. IIF'in yönetim kurulundaki tek Türk bankacı olarak konferansın açılış konuşmasını yapacağım. Bu süreçte finans dünyası Türkiye'de DİKKATLERİ TÜRKİYE'YE ÇEKECEK Tüm bunlardan da öte konferans Türkiye'nin potansiyelinin ve gücünün altını çizen bir toplantı olacak. G20 zirvesinden önce tüm dünyanın gözü IIF konferansında olacak diyebiliriz. IIF'in yönetim kurulundaki tek Türk bankacı olarak konferansın açılış konuşmasını yapacağım. Bu süreçte finans dünyası Türkiye'de bankacılar ve müşterileriyle birebir görüşmeler yapacaktır, ben bu sayede bu yıl güçlü bir sermaye ve kaynak girişinin olacağını düşünüyorum.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster