BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB’den emekli çiftçilere 14.000 TL’ye varan promosyon----

TEB’den emekli çiftçilere 14.000 TL’ye varan promosyon

TEB’den emekli çiftçilere 14.000 TL’ye varan promosyon
03 Mayıs 2024 - 10:40 www.finansgundem.com

Türk Ekonomi Bankası, emekli çiftçilere yönelik yeni kampanyası ile 14.000 TL’ye varan promosyon sunuyor.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), emekli maaşını TEB’e taşıyan ÇKS (Çiftçi Kayıt sistemi) sahibi çiftçi müşterilerine yönelik yeni emekli kampanyasını başlattı. Emekli maaşını 36 ay boyunca TEB’den almayı taahhüt eden ve Harman Kart ve Kredili Mevduat Hesabı (KMH) sahibi emekli maaş müşterileri 14.000 TL’ye varan nakit promosyon kampanyasından faydalanabilecek.

TEB’in emekliler için özel müşteri hattı bulunuyor

Emekli müşterileri için özel müşteri hizmet hattı bulunan TEB, emeklilerin 0 850 222 00 91 no’lu  hattan ve CEPTETEB İnternet Şubesi ile Mobil Uygulaması’ndan yapacakları EFT/FAST ve Havale işlemlerinden ücret almıyor. TEB şubelerinde öncelikli hizmet, kredi kartı ücret muafiyeti, emekli maaş müşterilerine özel avantajlı oranlarla ihtiyaç kredisi, günlük nakit çekim imkanı sunan Marifetli Hesap ile birikimlerine avantajlı faiz ve ATM’lerden yüksek çekim limiti TEB’in emeklilere özel paketinde sunduğu hizmetler arasında yer alıyor. Çiftçi müşteriler tarımsal faaliyetleri için temel girdilerin temininde önemli bir rol oynayan ve faizsiz dönem avantajı ile geri ödeme imkânı sunan TEB Harman Kart’a avantajlarla sahip olabiliyor. Ayrıca, TEB’in sektörün öncü kurumlarıyla gerçekleştirdiği iş birlikleri kapsamında alışverişlerinde 5 aya varan vade ve sıfır faiz avantajından da yararlanabiliyorlar.

Cepten veya internet şubesinden kolayca başvuru yapılabiliyor

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler şubeyi ziyaret etmelerine gerek kalmadan mobil ya da internet şubeden başvurularını yapabilirler. Kampanya hakkında detaylı bilgiye www.teb.com.tr adresinden ulaşılabilir.

TEB’den KOBİ’lerin dijital dönüşümüne 25 milyon euroluk finansman desteği

 

TEB’den ekonomiye 248.2 milyar TL destek

 

TEB tam 10 yıldır girişimcilik ekosistemini güçlendiriyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)