BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinATM'den para çekenler dikkat!----

ATM'den para çekenler dikkat!

ATM'den para çekenler dikkat!
17 Mayıs 2024 - 15:10 www.finansgundem.com

İstanbul'da turistlere yardım etme bahanesiyle yaklaşarak, "bankamatik kartınızı yuttu" yalanıyla kredi kartlarını çalan üç şüpheli yakalandı.


İstanbul'un turistik bölgelerinde bankamatik önlerinde meydana gelen hırsızlık ve dolandırıcılık olayları üzerine polis ekipleri soruşturma başlattı. Polis, mağdur ifadelerinin ardından güvenlik kameralarını incelediğinde şüphelilerin suç işledikleri anların görüntülendiğini belirledi.

Görüntülerde, ATM'lerden kredi kartı ile para çekmek isteyen turistlerin yanına yardım etme bahanesiyle yaklaşan şüphelilerin el çabukluğu ile kredi kartlarını çaldıkları görüldü. Mağdurlara "Makine kartınızı yuttu. Şimdi gidin sabah banka şubesinden geri alırsınız" diyen şüphelilerin, onların ayrılmasının ardından post makineleriyle kartlardan milyonlarca liralık harcama yaptıkları tespit edildi.

Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından yapılan çalışmada kamera görüntülerinin takibi sonucu kimlikleri tespit edilen şüpheliler Mazlum Y. (28), Fırat Y. (34) ve Mehmet A. (31) gözaltına alındı. Şüphelilerin 8 ayrı olayın failleri oldukları iddia edilirken, daha önceden de suç kayıtları olduğu öğrenildi.

Asayiş şube müdürlüğünde işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden Mehmet A. tutuklanırken, diğer iki şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ATM’lerde yeni dönem

 

Şehir hastanesinde 20 milyonluk dolandırıcılık

 

Dolandırıcılıkla suçlanan zabıt katibinden 'pes' dedirten savunma!

 

Otomobil dolandırıcılarından fiyat düşürmek için akılalmaz yöntem!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)