Ana SayfaRöportajlarBirçok teknolojik devrimin arkasında o var---

Birçok teknolojik devrimin arkasında o var

8 / 11
Birçok teknolojik devrimin arkasında o var
09 Eylül 2013 - 12:42 www.finansgundem.com

Qatar National Bank Sadakat Programı

Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesinin en büyük bankası Qatar National Bank (QNB) de geniş yelpazedeki müşteri kitlesi için özelleştirebileceği bir sadakat (loyalty) programı aramaktaydı ve İnnova'nın, başarısını pek çok defa ispatlamış PayFlex Loyalty ürününde karar kıldı.

Akbank Self Servis Kredi Makinesi

Akbank, kredi ve kredi kartları pazarında en güçlü bankalardan biri olarak ‘Kredi Makinesi’ isminde yepyeni bir kanal oluşturarak, kredi ve kredi kartı başvuru işlemlerini otomatik hale getirmeyi hedefliyordu. Akbank’ın bu hedefi doğrultusunda İnnova, sanal bir veznedarın, kullanıcının izlemesi gereken tüm adımları ona sesli olarak anlattığı bir yapı dahilinde dünyanın ilk self servis kredi makinesini üretti. Bu proje tüm dünyada bir ilk olduğu için, marka farkındalığı ve kurumsal kimlikte pozitif bir etki sağladı. Kredi Makinesi, The Banker’s dergisi tarafından ‘2008 Yılının En Yenilikçi Projesi’ ödülünü almaya hak kazandı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster