Ana SayfaRöportajlarBirçok teknolojik devrimin arkasında o var---

Birçok teknolojik devrimin arkasında o var

6 / 11
Birçok teknolojik devrimin arkasında o var
09 Eylül 2013 - 12:42 www.finansgundem.com

SADAKATİN BOYUTUNU GENİŞLETTİ
Sadakat programınızın mevcut kullanılan sadakat programlarından farkı nedir?

Sezgin Aslan: Şu anda kullanılan sadakat programlarında genelde müşteriler kazandıkları puan ve ödülleri sadece o kurumda harcayabiliyor. Ancak bizim geliştirdiğimiz program sayesinde müşteriler örneğin Boyner’den kazandığı puanları Beymen’de veya yüzlerce anlaşmalı markada kullanabilecek.

Sadakat programının bankalara ne gibi faydaları var?

Sezgin Aslan: Müşteriler, finansal işlemleri yaparken, sadık müşteri olmanın kendilerine bazı avantajlar sağlamasını bekliyorlar. Bu tür ayrıcalıklar sağlayan bir finans kuruluşu olması durumunda, diğer bankaların müşterileri de bu tür ayrıcalıkların beklentisi içinde olmaya başlıyorlar.

Bunun dışında müşteriler sadece bir bankanın müşterisi olmadıklarının farkındalar. Bankanın müşterisi aynı zamanda bir petrol istasyonunun da sürekli müşterisi olabiliyor. Uçuşlardan kazandığı millerini, markette harcamak isteyebiliyorlar. Bu da finans kuruluşlarının, müşterilerine sadakat programlarını çok katmanlı ve çok bileşenli olarak zenginleştirme

İnnova’nın geliştirdiği PayFlex platformu, kurumsal müşterilerin ödeme sistemleri alanında duyacağı tüm çözümleri bir arada sunuyor.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster