Ana SayfaRöportajlarBirçok teknolojik devrimin arkasında o var---

Birçok teknolojik devrimin arkasında o var

7 / 11
Birçok teknolojik devrimin arkasında o var
09 Eylül 2013 - 12:42 www.finansgundem.com

PayFlex ile bankacılık sektöründe hangi projeleri gerçekleştirdiniz?

Sezgin Aslan: Bankacılık alanında Sanal POS, Tahsilat Sistemi, Sadakat Programı, Self Servis Kredi Makinası, akıllı ekranlar gibi gerçekleştirdiğimiz birçok proje bulunuyor. Ülkemizdeki bankaların birçoğu müşterimiz ve onlarla çeşitli projelerde çalışmaya devam ediyoruz.

İNNOVİA’NIN GERÇEKLEŞTİRDİĞİ PROJELER

Bank Asya Sanal POS Uygulaması

Bank Asya kredi kartına sahip olan kişilerin internet ortamında güvenli bir şekilde alışveriş yapabileceği altyapının kurulmasını amaçlıyordu. Ayrıca Bank Asya, müşterilerinin Sanal POS işlemlerinde de taksitli ödeme ya da puan biriktirme gibi avantajlardan faydalanabilmesi ve bankanın internet ortamına özel kampanyalar düzenleyebilmesinin de mümkün olabileceği bir sistem arayışındaydı. Bu hizmeti lisans ve bakım bedeliyle birlikte satın almayı tercih eden Bank Asya, İnnova’yı ve PayFlex’i tercih etti.

PayFlex Sanal POS

PayFlex Sanal POS uygulaması ile başta sanal alışveriş siteleri olmak üzere, internet üzerinden işlem yapan vergi daireleri, yardım kuruluşları ve seyahat acenteleri gibi 1000’e yakın üye işyeri üzerinden kendi kredi kartı müşterilerine güvenli ve kazançlı bir hizmet altyapısı sunmuş oldu.

ING Bank Tahsilat Sistemi

ING Bank şu anda Avea, Telekom, Turkcell, Vodafone ve Bilyoner tahsilatlarını İnnova PayFlex Collection uygulaması üzerinden gerçekleştiriyor. Bu uygulama sayesinde, kurum, tahsilat süreçlerinde güvenilir, verimli ve düşük maliyetli operasyon sağlarken banka içerisinde geliştirilecek yazılımlar için tek bir ödeme altyapısına kavuştu. Ayrıca, kurumların karmaşık sistemlerinden kaynaklanabilecek problemler giderildi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster