Ana SayfaRöportajlarBirçok teknolojik devrimin arkasında o var---

Birçok teknolojik devrimin arkasında o var

3 / 11
Birçok teknolojik devrimin arkasında o var
09 Eylül 2013 - 12:42 www.finansgundem.com

MERKEZİ HASTANE RANDEVU SİSTEMİ INNOVIA'NIN ESERİ

Sezgin Aslan: İnnova, bugüne kadar kamu sektöründe E-Kurum Uygulamaları, Döküman ve Arşiv Yönetimi, E-Devlet Kioskları, Yönetim Bilgi Sistemleri, Bağış Toplama Sistemleri projelerinde çözümler sundu.

Bu sektördeki en önemli projeniz nedir?

Sezgin Aslan: T.C. Sağlık Bakanlığı’nın dünyada bir ilk olan Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) projesi, İnnova’nın yazılım, sistem ve entegrasyon tarafındaki başarılı çalışmalarıyla hayata geçirildi. Tüm halkımızın ve bizlerinde kullandığı MHRS projesinden önce dağınık olarak, yer yer sunulan randevu hizmetleri, MHRS ile beraber tek merkezden yönetilebilir hale getirildi.

ÖSYM ADAYLARI AYNI GÜN KAYIT OLABİLİYOR

Sezgin Aslan: Bir diğer önemli projemiz 1974 yılında kurulan Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2006 yılında yeni bir hizmet başlatarak aday kayıt işlemlerinin internet üzerinden de yapılabilmesine olanak sağlayan teknoloji altyapısını hayata geçirdik. Bankalar ve ÖSYM’nin karşılıklı sertifikasyonu ile ödemenin sorunsuz biçimde gerçekleştirilmesine olanak tanındı. Sisteme yeni bir bankanın da kolayca eklenebilmesi için gerekli çalışmalar yapılarak tanımlama işlemlerinin altyapısı hazırlandı. Oldukça kısa bir zaman zarfında gerçekleşen bu proje sayesinde adayların sınav ücretlerini yatırarak aynı gün içerisinde kayıt işlemlerini tamamlayabilmeleri mümkün hale geldi. Şirketimiz bu proje benzeri birçok projeyi kamu kurumlarında hayata geçirdi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster