Ana SayfaRöportajlarBirçok teknolojik devrimin arkasında o var---

Birçok teknolojik devrimin arkasında o var

10 / 11
Birçok teknolojik devrimin arkasında o var
09 Eylül 2013 - 12:42 www.finansgundem.com

Peki bu alanda gerçekleştirdiğiniz önemli bir projeniz var mı?

Sezgin Aslan: Elbette var. İnnova işbirliği ile Odeabank, Türkiye’de bir ilke imza atarak, başka hiçbir bankada bulunmayan üstün teknolojik altyapı sistemleri ile hizmet veriyor. Odeabank müşterileri, dokunmatik masaların ve ekranların yer aldığı şubelerde, bankacılık hizmetlerine self-servis cihazlar üzerinden erişiyor. İnnova'nın geliştirdiği bu bilişim çözümleri ile Odeabank şubeleri adeta teknoloji üssü gibi hizmet veriyor. Tıpkı Apple örneğinde anlattığımız gibi bankanın müşterileri, Odeabank'ın tercih ettiği teknolojik çözümler sayesinde bankanın içerisinde bir iPad'le, dokunmatik ekranla beklemek yerine, keyifle zaman geçirebilecekler, kendilerini özel hissedebilecekler.

Odeabank müşterisi olunduğu anda sahip olunabilecek banka kartı ile kullanabilecek İnternet bankacılığı, tümü dokunmatik ve TL-USD-EUR para yatırma ve çekme imkanı sunan ATM’ler ve iletişim merkezi üzerinden görüntülü konuşma hizmetine kadar teknolojinin son gelişmelerini ürün ve hizmetlerimizde kullanıyoruz.

İnnova Bilişim Çözümleri işbirliği ile Odeabank müşterileri, şubelerde bulunan self-servis kiosklar aracılığıyla 444 8 444 iletişim merkeziyle doğrudan iletişim kurarak görüntülü görüşme yapabiliyor. Tüm Odeabank şubelerinde bulunan self-servis kioskları ayrıca tüm internet bankacılığı işlevini şube içerisine taşıyor. Bu sistemle, müşteriler zaman kaybetmeden bankacılık işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar.

Odeabank, şube içerisinde misafir edilen müşteriler için de önemli bir deneyim sağlıyor. 40 inç büyüklüğündeki dokunmatik masalar da şubelerdeki diğer dokunmatik ekranların tüm işlevlerini yerine getirebiliyor. Yine şubelerde bulunan tabletler üzerinde ise tüm kredi işlemleri kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster