Ana SayfaBankacılıkAktifbank sigortacılığa da girdi---

Aktifbank sigortacılığa da girdi

6 / 8
Aktifbank sigortacılığa da girdi
01 Nisan 2013 - 21:49 www.finansgundem.com

“İki ülkede daha iştirak ediniriz”
Yurtdışı planları: Yurtdışında 2 milyar dolarlık aktif büyüklüğümüz bulunuyor. Balkanlar’da etkiniz. İlerde de Orta Asya ve Ortadoğu’da daha aktif olacağız. Türkiye’de leasinge girme planımız yok. Yeni leasinge iştirakleri ile Orta Asya’ya açıldık. Ortadoğu’da da şube ve banka olarak olmamıza rağmen yoğun iş yapıyoruz. Ortadoğu’da iki yerde daha şube açacağız. Yurtdışında da aktif büyüklüğümüz 5 milyar doları bulunca büyümeyi durdururuz.
Yatırım fırsatları: Tataristan, Kazakistan ve Arnavutluk’ta 3 yeni leasinge şirketi kurduk. Tataristan önemli bir ülke, Rusya2ya açılıyor. İş fırsatları yüksek, ekonomisi iyi durumda. Kazakistan da tekrar yükselişte. Ülkede enerji, canlı hayvan ve doğal kaynak sektörlerinde fırsatlar var. Arnavutluk pazarında zaten banka olarak varız. Leasinge şirketini tamamlayıcı bir hizmet olarak açtık. Bu yıl iki ülkede daha kurarız. İki tane de leasinge olmayan finansal iştirak ediniriz. Bu iki ülke için kesin yorum yapmayayım, pazarlıkta elimizi daraltır. İki şirketi de açıklayamıyoruz.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster