Ana SayfaBankacılıkAktifbank sigortacılığa da girdi---

Aktifbank sigortacılığa da girdi

4 / 8
Aktifbank sigortacılığa da girdi
01 Nisan 2013 - 21:49 www.finansgundem.com

Şubesiz bankacılıkta kar modeli nasıl?
Hayatımızdan çıkan şube platformuna yatırım yapmak istemedik, şubesiz bir model izledik. Bankacılık ürünlerinin birçoğu şubeden satışı gerektiriyor. Şu an 6 bin noktada varız. Şimdi yeni dağıtım ağlarını da dahil ediyoruz.
Karlılık anlamında  yine iyi bir yıl bekliyoruz. Bu yıl sektörde ilk sıraya yerleşebiliriz. Şu an Türkiye’nin en karlı bankalarından biriyiz. Dünyanın en karlı bankası olmak hedefimiz. Bunu da yenilikçilikle yapacağız. Biz karımızı yeniliklerden ve maliyet etkin çalışmaktan sağlıyoruz. Biz müteşebbis bir bankayız. Yapılmadık çok konu var, bunları görüyoruz. Örneğin melek yatırımcılık adına yeni girişimlerin desteklenmesine bu yıl 50 milyon TL yatıracağız.
Melek yatırımcılık adına ne gibi çalışmalarınız olacak?
Melek yatırımcıların yanındaki banka olacağız. Melek yatırımcılığı, parlak iş fikirleriyle o fikri hayata geçirecek gerekli finansman kaynağını buluşturan bir ekosistem olarak tanımlayabiliriz. Bu sistem, ABD ve Avrupa Birliği ülkelerinde yaklaşık 20 milyar dolarlık bir büyüklüğe ulaşmış durumda. Bu işin önü çok açık… Nisan gibi duruşumuzu anlatacağız.
 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster