Ana SayfaRöportajlarMakineleri dile getiren şirket!---

Makineleri dile getiren şirket!

2 / 10
Makineleri dile getiren şirket!
05 Eylül 2013 - 11:17 www.finansgundem.com

KARTLARIN ARDINDAKİ GİZLİ GÜÇ
Şirketin ana iş kolunu nasıl tanımlarsınız?

Gürcan Altıparmak: Dijital güvenlik, B2B (business to business – işten işe e-ticaret)… Biz arka ofisteki güvenliği sağlıyoruz.  Bakın cüzdanınızdaki banka ve kredi kartlarınıza, kimlik kartınıza, sağlık kartlarınıza; Gemalto’ya ait birçok ürün çıkacaktır. Yani arka plandaki (back ofis) iş güvenliğini sağlıyoruz. Gemalto Türkiye'de güçlü bir mevcudiyete sahip ve bankalara, mobil operatörlere ve kamu sektörüne ülkedeki ödemelerin ve devlet programlarının geleceğini şekillendirmek üzere tasarlanmış yenilikçi çözümler sunuyor. Bu çözümlere mobil para transferi, mobil NFC ödeme, en yeni bankacılık hizmetleri, e-ticaret güvenliği, mobil kimlik gibi örnekleri gösterebiliriz. Garanti Bankası, TEB, Bank Asya, AVEA, Turkcell, Vodafone ve adını burada sayamadığımız birçok müşterimiz var.
Türkiye’de kaç yıldır faaliyettesiniz?
Gürcan Altıparmak:
Türkiye’de 2000 yılından beri faaliyetteyiz. Önce GSM operatörleriyle çalışmaya başladık. Türkcell’e ve o zaman Telsim’le çalıştık, şimdi Avea’yla başladık. Bankacılık sektöründe de Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası ile çalışıyoruz. Diğer bankalarla da başladık.
GSM ve bankacılık dışında başka sektörler de var mı çalıştığınız?
Gürcan Altıparmak: 
Evet, kamuyla da çalışıyoruz. Akıllı devlet projeleriyle çalışıyoruz.
En son hangi projede yer aldınız?
Gürcan Altıparmak:
Türkiye’de şu an pasaportları temin ediyoruz. Türkiye’de e-pasaport projesinde, biyometrik pasaport kapakçıklarını temin ediyoruz.

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster