Ana SayfaRöportajlarMakineleri dile getiren şirket!---

Makineleri dile getiren şirket!

10 / 10
Makineleri dile getiren şirket!
05 Eylül 2013 - 11:17 www.finansgundem.com

“BÜYÜK BİRADER” DEĞİL SADECE İLGİLİ OTORİTE GÖREBİLECEK
Teknolojinin bu kadar çok hayatın içine girmesi “büyük birader” endişesi yaratmaz mı? “Hayatımız tamamen makinaların kontrolüne girecek” ya da “Makinaları kontrol edenlerin kontrolüne gireceğim” endişeleri için ne diyorsunuz?
Ali Yıldız:
Evet, teknolojinin bu kadar çok hayatın içine girmesi insanların aklına “Acaba takip mi ediliyorum? Kontrol mü ediliyorum?” gibi düşünceleri getirebilir. Aslında dijital dünyada hizmet alabilmeniz için sadece o otorite sizin farkınızda, sadece sizin o kartınıza ulaşabiliyor ve siz olduğunuza inandıktan sonra da size hizmet verebiliyor. Son 4-5 yılda hayatımızda nelerin değiştiğini düşünürsek, önümüzdeki 5 yılda nelerin değişebileceğini çok kolay hayal edebiliriz. Artık hiçbir şekilde iletişime geçmeden çalışabilir şirketler, hizmet verebilir belediyeler, hizmet verebilen devlet kurumları olacak. İnsanlar pratik çözümler istiyor. Şu andaki mobilde, akıllı telefonda neler yapabiliyorsa, nasıl rahat edebiliyorsa, ileriye doğru da hem bankacılık konusunda hem e-devlet konusunda pratik çözüm beklentileri var. Biz de bu doğrultuda ürünlerimizi geliştirmeye devam edeceğiz, insanların hayatını kolaylaştırmak istiyoruz. Dijitale geçtikçe, insanlara kolaylık sağladıkça kullanımı artıyor ve şirketler daha verimli çalışabiliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster