Ana SayfaRöportajlarİşte ‘paylaşımcı patron‘ Nur Ger‘çeği---

İşte ‘paylaşımcı patron‘ Nur Ger‘çeği

7 / 14
İşte ‘paylaşımcı patron‘ Nur Ger‘çeği
14 Ağustos 2014 - 12:00 www.finansgundem.com

“HAZIR GİYİM KONFEKSİYON SEKTÖRÜ, GERÇEK BİR BAŞARI ÖYKÜSÜDÜR”

Finansgundem.com - Tekstil sektörünün son durumu ne?

Nur Ger - Birincisi bu sektör ihracatta birinci sırada olmayı sürdürüyor. Her geçen gün daha az ucuz emek yoğunluğunu ve katma değerini yükselterek gidiyor. Bu her şekliyle öyle… Naçizane benim Gümrük Birliği’ne katılımda ciddi katkılarım oldu. Emek yoğun bir sektördür ve bu yoğunluğunu devam ettirmesi gerekir.

Bizim Avrupa’daki yerimiz birinci sırada. Dünyada ise yedinci sıradayız. 20 yıl öncesi Türkiye’de kaç tane hazır giyim markası tanıyordunuz? Belki 5-10 marka çıkardı. Ama bugün 25-30 tane dünyaya yerleşmiş, mağazalarıyla, zincirleriyle var olan markalar var. Dünyadaki gelişmiş ülkeler hem imalatçı hem ihracatçı hem de markalı büyüyor. Biz de bu alanda takdir edilecek hızla büyüyoruz. Perakendecilerimize ve bu alandaki perakendenin büyümesine, tüketiciye bu kalitede fiyat dengesinde ürün verilmesine ben hayranlıkla karşılıyorum. Biz de üreticiler olarak bunun arkasındayız. Sonuçta, hazır giyim konfeksiyon sektörü, gerçek bir başarı öyküsüdür.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster