Ana SayfaRöportajlarİşte ‘paylaşımcı patron‘ Nur Ger‘çeği---

İşte ‘paylaşımcı patron‘ Nur Ger‘çeği

14 / 14
İşte ‘paylaşımcı patron‘ Nur Ger‘çeği
14 Ağustos 2014 - 12:00 www.finansgundem.com

“NEREDEYSE AYDA DÖRT KİTAP OKURUM”

Finansgundem.com - İş yaşamı dışında hayatınızda neler var? En çok nelerden hoşlanırsınız?

Nur Ger - O da en büyük sorun. Birincisi benim bütün sosyalleşmemin büyük kısmı okumak. Neredeyse ayda dört kitap okurum. Neredeyse 15-16 yıl hiç televizyon izlemedim. Bu son iki yıldır izliyorum ama onlarda belirli programlar. Fakat bu sosyalleşme meselesi benim ciddi anlamda yeni projem. Kendime zaman ayırırım. Birincisi sağlam kafa sağlam vücutta bulunur diyerek kendimi son 15 senedir korumaya aldım. Spor, sağlıklı yaşam, iyi beslenme vs. Yüklü bir kilo verdim, onu sabit tutmaya çalışıyorum. Kendimle, kişisel gelişimimle ilgili her türlü şeyi yapıyorum.

Şunu da söyleyeyim internet ve sanal sosyalliğe pek alışamadım. Bunu sosyalleşme olarak da kabul etmiyorum. Dokunmadığım, ellemediğim, göz temasında olmadığım ve heyecan yaşamadığım bir yer sosyal ağlar. Bunların dışında seyahate çıkarım ve elimden geldiğince sinemaya giderim. 

Finansgundem.com - Son olarak eklemek istediğiniz bir şey var mı?

Nur Ger - Gerçekten gerginliğin bitmesi, şiddet dilinin bitmesi ve karşıtlık ve koşutluk üzerine kurulacak her türlü siyasetin bitmesini istiyorum. (FOTOĞRAFLAR-SİNAN ÖZEL)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster