Ana SayfaYaşam-Magazinİşte çok önemli finansal kararlar alma tarihi---

İşte çok önemli finansal kararlar alma tarihi

2 / 13
İşte çok önemli finansal kararlar alma tarihi
30 Aralık 2019 - 12:21 www.finansgundem.com

FARE BURCU 2020

1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008... yıllarından birinde doğduysanız Fare burcusunuz..

Beklenmedik bazı büyük fırsatları yakalayacağınız bir yıla giriyorsunuz. Biraz zorlanabilirsiniz ancak elinize geçecek fırsatları değerlendirip, kullanabilmeniz de size bağlıdır. Yaşamınızda değişiklik yapmak için en iyi zaman yılın ilk üç ayıdır. Yeni yıl sizin kendinizi daha özgür hissetmenize neden olacak. Daha fazla sosyal olacak ve yeni şeylere karşı da daha açık olacaksınız. Bu yıl sizi sıkan insanlardan uzaklaşarak daha keyif veren insanlarla olmayı tercih edeceksiniz. Yerinde duramayan, zeki, sezgisel ve doğal lider yapınız yıl boyunca desteklenecek ve size özgü bu tür özelliklerinizi daha rahat kullanabileceksiniz.

AŞK

Bekar olanlar, bu yıl sizin şanslı yılınız. Yıl boyu romantik fırsatlar kapınızda olacak ve siz bu fırsatlardan yararlanabileceksiniz. Heyecanlı ve hareketli bir yıl sizleri beklemekte..Evli ya da ilişkisi olanlar ise, ilişkilerinde sadakate önem vermeliler, eşlerinin ne istediklerinden emin olmalı ve dinlemeyi ihmal etmemeliler. Fare burcundakiler doğaları gereği büyüleyici ve etkileyici olduklarından zaten her şekilde diğer insanları kolaylıkla etkilerler ve kolay ilişki kurarlar. Bu yıl da gerek özel ilişkilerinde gerekse aile, arkadaş ilişkilerinde çoğunlukla olumlu ilişki içinde olacaklar. Ancak dürüst olmaya özen göstermeliler bu onları pek çok karışıklıktan ve olumsuzluktan koruyacaktır. Özet olarak, kiminle olursanız olun başarılı bir ilişkiye sahip olabileceksiniz.

KARİYER

Bu yıl biraz mücadele gerektiren bir yıl olabilecek. Zaman zaman kendinizi sorgulayabileceksiniz, aynı işyerinde kalıp kalmama konusunda… Sizi ne kadar tatmin ettiğinden emin olup olmadığınızı sorgulayabilirsiniz. Eğer cevaplarınız olumsuz olursa bu yıl iş değiştirmek veya yeni şeyler denemek için çok uygun zamandasınız. Ama ne tür karar verirseniz verin iletişim, güvenilirlik ve takım çalışması becerilerinizi güçlendirmeyi ihmal etmeyin.

PARA

Bu yıl maaşınızı artırmak için rahatlıkla pazarlık yapabilirsiniz, ekstra prim veya beklemediğiniz bir komisyon alabilirsiniz ve bu durum finans durumuzda oldukça geniş bir rahatlama sağlayabilir. Ancak yeni denemelerinizi yaparken gerek iş, gerekse yaratıcılık gerektiren aktivitelerinizde yumuşak geçişler yapmaya özen gösterin. Yine bu sene paranızı harcarken borçlanmamaya özen gösterin. Vee başkaları için para harcamaktan mutlu olacağınız bir dönem ancak kim için harcadığınıza da emin olunuz. Para sizin için ayrıca bir rahatlama kaynağıdır ancak önceliği borçlarınızı ödemeye vermelisiniz.

SAĞLIK

Ciddi sağlık problemleri yaşamayacağınız bir yıl… Ancak su enerjisinin fazlalığı ve ateş eksikliğinden kemiklerinize, böbreklerinize, cilt sorunlarına ve dolaşım sisteminize dikkat etmenizde yarar var. Ancak fazla sinirlenmemeye ve ajitasyon yapmamaya dikkat edin. Tembelleşmemeye çalışın, egzersizleri ihmal etmeyin ve uykusuz kalmamaya özen gösterin..

AYLIK DURUMLAR

OCAK 2020; Herhangi bir karar vermeden önce iki kez düşünün. Hatta bir gece bekledikten sonra karar verin.

ŞUBAT 2020; Gelecek planı yapmak için en uygun zaman..

MART 2020; Planlarınızı hayata geçirmek için hazırlık yapabileceğiniz zamanlar, ancak risklerden uzak durmalısınız, ağır ve tehlikeli sporlardan uzak durun.

NİSAN 2020; Çok çalışmanız ve sebatkar olmanız gereken bir ay.

MAYIS 2020; Çok önemli finansal kararlar almanız gerekebilir.

HAZİRAN 2020; Zıt burçlarıyla karşı karşıya kaldıkları bir ay ve sorun yaşamamak için dikkatli olmanızı, risklerden uzak durmanızı tavsiye ediyoruz..,

TEMMUZ 2020; Sosyal olabileceğiniz, eşiniz, aileniz ve arkadaşlarınızla hoşça zaman geçirebileceğiniz mükemmel bir ay.

AĞUSTOS 2020; İhanetlere, aldatılmalara karşı uyanık olmanızı tavsiye ediyoruz. Hayatınızda değer verdiğiniz bazı insanların sandığınız gibi olmadıklarını görebilirsiniz. Zor bir ay. Dikkatli olunuz..

EYLÜL 2020; Genel bir gözlem yapabileceğiniz, hayatınızda düzeltmek istediğiniz şeyleri tamir edebileceğiniz bir ay.

EKİM 2020; Zor karalar vermek zorunda kalabilirsiniz.

KASIM 2020; Özgüveninizin artacağı ve olumlu hislerle dolacağınız zamanlar.

ARALIK 2020; Hasat zamanı..ektiklerinizi biçeceksiniz. İstediklerinizi ele geçirebileceksiniz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster