Ana SayfaBankacılıkİşte aidatsız kartlara gelen özellikler---

İşte aidatsız kartlara gelen özellikler

2 / 8
İşte aidatsız kartlara gelen özellikler
01 Mart 2016 - 09:29 www.finansgundem.com

BİRAZ YOL ALINDI AMA...

Ancak ilk çıkartılan aidatsız kartlarda klasik kredi kartlarında bulunan temel özelliklerden birçoğu bulunmuyordu. Örneğin, kart kullanıcılarının en sevdiği ve vazgeçemediği özelliklerinden olan taksitlendirme, taksit erteleme, kampanyalara katılma, puan kazanma, nakit çekim gibi birçok ürün aidatsız kredi kartlarında yoktu. Bu ürünü talep edenlerden ise bankalar işlem başına 2 ile 10 TL arasında para talep etti. Bu yüzden Türkiye'de aidatsız kartlar beklenen ilgiyi bir türlü görmedi. Türk halkı özellikle taksit yapmayan, kampanyalara katılmayan kredi kartına fazla rağbet göstermedi.

Ancak zaman geçtikçe bankalar aidatsız kredi kartlarına da bu temel ürünleri eklemeye başladı. Böylece aidatsız karta sahip olanlar, bankaların anlaşma yaptığı üye işyerlerinde taksit, kampanyalara katılım, puan kazanma imkanına da kavuştular. Üstelik herhangi bir ücret ödemeden... Ancak bu ürünlerin 'üye işyeri' ile sınırlı olması yine de beklenen ilgiyi yaratmadı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tusem01 Mart 2016 16:32

    5 ğün önce garantiden aldığım kartımı kapatmak istediğim için 75 tlnin 45 tl sini geri vermek istediler..bende sız dalga mı geçiyorsunuz dedim,kapatın şunu dedim..tama dediler 5 ğün oldu tık yok..hala açık,,,üstelik ücretsiz kartda önermediler.

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster