Ana SayfaBankacılıkİşte aidatsız kartlara gelen özellikler---

İşte aidatsız kartlara gelen özellikler

5 / 8
İşte aidatsız kartlara gelen özellikler
01 Mart 2016 - 09:29 www.finansgundem.com

TEMASSIZ ÖZELLİĞİ VAR

Denizbank'ın yıllık üyelik aidatı ödenmeyen kredi kartı 'Net Kart', üye işyerlerinden yapılan alışverişlerde taksit veya puan kazanma imkanı sunuyor. Bunun için kart sahibinden ücret talep etmiyor. Net Kart'ta piyasadaki aidatsız kartların çoğunda olmayan temassız işlem özelliğinin de bulunduğunu söyleyen Denizbank Ödeme Sistemleri ve Şube Dışı Kanallar Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hıçkıran, "Bu kredi kartlarımızla özel indirimler ve ayrıcalıklar sunan Denizamerikada.com, indirimkartima.com alışveriş sitelerinden de faydalanabiliyorlar. Ayrıca, temassız özelliği sayesinde temassız kart okuyucusu olan tüm noktalarda 50 TL ve altındaki işlemler şifre ve imzaya gerek kalmadan kart okutularak hızla yapılabiliyor" diyor.

Net Kart'm sunduğu taksit sayısı ise üye işyeri uygulamalarına göre değişiklik gösteriyor. Hıçkıran, buna rağmen tüketicilerin aidatlı klasik kredi kartlarını tercih ettiğini belirtip şu bilgiyi veriyor: "Kredi kartı müşterilerinin en çok tercih ettiği özellikler taksit, puan ve indirimler. Hatta müşterilerimiz bunları kredi kartlarının olmazsa olmaz özellikleri olarak görüyor. Yıllık aidatı olmayan bir kredi kartının, yıllık aidatı olan bir kredi kartına kıyasla bu özelliklere kısmi olarak sahip olması bile tercih edilme oranını düşürüyor."

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tusem01 Mart 2016 16:32

    5 ğün önce garantiden aldığım kartımı kapatmak istediğim için 75 tlnin 45 tl sini geri vermek istediler..bende sız dalga mı geçiyorsunuz dedim,kapatın şunu dedim..tama dediler 5 ğün oldu tık yok..hala açık,,,üstelik ücretsiz kartda önermediler.

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster