Ana SayfaRöportajlarFinansı bıraktılar, Juico’yu kurdular---

Finansı bıraktılar, Juico’yu kurdular

5 / 8
Finansı bıraktılar, Juico’yu kurdular
21 Temmuz 2014 - 08:50 www.finansgundem.com

JUICE CLEANSE TAMAMEN TAZE HAZIRLANMIŞ SEBZE VE MEYVE SULARI İLE VÜCUTTAKİ TOKSİNLERİ ATIP ARINMANIZI SAĞLAR

-Sıvı detoksunu anlatabilir misiniz? İçeriği, etkisi nedir? Kullanımı nasıl oluyor

Deniz Dördüncü Derman: Juice cleanse, tamamen taze olarak hazırlanmış ve sıkılmış sebze ve meyve suları ile vücuttaki toksinleri ve yabancı kimyasalları atıp arınmayı sağlar. Bunu yaparken bir süre katı beslenmeye ara veriyorsunuz ve sadece bu juicelar ile besleniyorsunuz. Dolayısıyla öncesinde yapacağınız hazırlık, cleanse boyunca dikkat edeceğiniz şeyler ve cleanse sonrası çok önemli.

Sedef Dördüncü: Biz ürünlerimizi normal katı meyve sıkacağından farklı olarak cold press yöntemi ile hazırlıyoruz. Cold press’in diğer katı meyve sıkacaklarından şöyle bir farkı var;  diğer katı meyve sıkacakları meyve sebzeleri parçalayarak sıkıyor, cold press ise meyve sebzelere tonlarca basınç uygulayarak posalarından tamamen ayırıyor. Geriye kalan su tamamen lifsiz ve posasız oluyor. Ayrıca meyve sebzenin içindeki bütün besin değerlerini, vitamin, mineral, bütün enzimleri barındırıyor.

-Bu ürünleri herkes içebilir mi? Bir doktor gözetimi gerekir mi?

Deniz Dördüncü Derman: Biz bütün ürünlerimizde ne kullandığımızı transparan bir şekilde sunuyoruz. Bu içeriklerle bir problemi olmayan ve herhangi bir özel koşulu olmayan –çocuklar hariç- herkes juice cleanse yapabilir. Ancak hamileler, emziren anneler, gelişme çağındaki çocukların normalden daha çok besine ihtiyaçları olduğu için “juice cleanse” yapmamaları gerekiyor. Onun dışında genel olarak bir rahatsızlığı olan, kan sulandırıcı ilaç kullananlar veya diyabeti olan kişilerin de juice cleanse yapmadan önce mutlaka ve mutlaka doktorlarına ve uzman kişilere danışmaları gerektiğini söylüyoruz. İnsanlar sipariş verirken otomatik olarak attığımız her mailde, “Herhangi bir rahatsızlığınız ya da alerjiniz var mı? Var ise mutlaka bunu bize söyleyin” diyoruz. 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aliveli..21 Temmuz 2014 16:06

    tuzu kuru sosyete güzellerini kandırıp/gözlerini boyayıp satabilirlerse neala..gündemde kalmalarıda işin zor tarafı...

  • tebrikler kızlar21 Temmuz 2014 11:55

    şu anda mass parakende soğuk kargo bulmak zor ve maliyetli olur ileride ankara izmir gibi yerlerde üretim merkezi ve yerel dağıtımı olabilir

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster