Ana SayfaRöportajlarFinansı bıraktılar, Juico’yu kurdular---

Finansı bıraktılar, Juico’yu kurdular

4 / 8
Finansı bıraktılar, Juico’yu kurdular
21 Temmuz 2014 - 08:50 www.finansgundem.com

SİPARİŞ VERMEDEN ÖNCE TELEFON EDİP AKLINA TAKILAN SORULARI SORAN MÜŞTERİLERİMİZ VAR

-Ürünlerinizi internet ve telefon üzerinden satıyorsunuz. Ürünlerinizi mağazalar da görebilecek miyiz?

Deniz Dördüncü Derman: Bu işi kurarken ilk başta bir minik shop yaparız diye düşünmüştük. Ama sonradan shop yapmanın kısıtlayıcı olabileceğini öngörerek bir atölye kurmayı ve ana satış kanalımızın da web sitemiz olmasını hedefledik. İlerleyen dönemlerde küçük mağazalarımızın olmasını istiyoruz.
Bu arada franchising teklifleri geliyor. Yaklaşık dört aydır aktif satış yapan bir firma olduğumuz için franchise konularının biraz erken olduğunu düşünüyoruz. Çünkü hala bu işi öğrenme sürecindeyiz. Franchising yapacağınız zaman A’dan Z’ye tüm konuya hakim olup bu bilgiyi franchising yapacak kişiye vermeniz gerekiyor. Bizim şu andaki sürecimiz o bilgiyi biriktirmek üzerine.

-İnternet sitenizden bahsedebilir misiniz?

Sedef Dördüncü: Aslında kullanımı basit bir internet sitemiz var. İnsanlar sitemize girdiklerinde merak ettikleri her şeyin cevabını orada bulsunlar istedik. Onun dışında sitede değişik cleanse paketlerimizi ve tekli Juico çeşitlerimizi görebiliyorlar. Çok yakın zamanda ürünlerimizin besin değerlerini de ekleyeceğiz.
Web sitesinden sipariş verirken de müşteri ilk önce hangi paketi istediğini seçiyor ya da paket istemiyor ve içecekleri öğün yerine kullanacaksa istediği tekli Juicolari seçiyor. Daha sonra cleanse yapacaksa kaç günlük yapacağını belirliyor. Sonraki aşamada adresini giriyor ki uygun teslimat gün ve saatleri görebilsin. Ne zaman teslimat istediğini kendi seçiyor ve biz onun üzerine taze taze üretim yapıp ürünleri teslim ediyoruz.

Deniz Dördüncü Derman: Sipariş vermeden önce telefon edip aklına takılan soruları sormak isteyen birçok müşterimiz var. Biz de sordukları sorulara elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. Paketin içeriklerini anlatıyoruz, ona uygun mu, değil mi diye. Juice cleanse in ne olduğundan bahsediyoruz. Mutlaka bir yönlendirme yapıyoruz.
Müşterilerimiz www.juico.com.tr, [email protected] ve 0212 270 94 49 nolu telefondan bize rahatça ulaşabilirler. Özellikle e-mail konusunda çok hassasız ve en hızlı şekilde geri dönüş yapıyoruz. 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aliveli..21 Temmuz 2014 16:06

    tuzu kuru sosyete güzellerini kandırıp/gözlerini boyayıp satabilirlerse neala..gündemde kalmalarıda işin zor tarafı...

  • tebrikler kızlar21 Temmuz 2014 11:55

    şu anda mass parakende soğuk kargo bulmak zor ve maliyetli olur ileride ankara izmir gibi yerlerde üretim merkezi ve yerel dağıtımı olabilir

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster