Ana SayfaRöportajlarFinansı bıraktılar, Juico’yu kurdular---

Finansı bıraktılar, Juico’yu kurdular

8 / 8
Finansı bıraktılar, Juico’yu kurdular
21 Temmuz 2014 - 08:50 www.finansgundem.com

JUICE CLEANSE’IN AMACI ZAYIFLATMAK DEĞİL AMA KİLONUZ VARSA VERMENİZE YARDIMCI OLUYOR

-Ürünlerinizin zayıflatma gibi bir etkisi var mı?

Deniz Dördüncü Derman: Bu bize en çok sorulan sorulardan biri. Juice cleanse’in birincil amacı zayıflatmak değil, ancak vereceğiniz bir kilonuz varsa vermenize yardımcı olur. Mesela diyet öncesinde iyi bir başlangıç olabilir. Diyelim ki bir diyetisyenle çalışmaya başladınız. Başlamadan önce juice cleanse yaparsanız vücudunuzu hızlı bir şekilde o ritme hazırlayabilirsiniz.

Sedef Dördüncü: Kilo vermek her zaman düzenli spor ve diyetle beraber olur diye düşünüyoruz. Juico da bu süreçte yardımcı rolünü üstlenir.

-Son olarak neler söylemek istersiniz?

Deniz Dördüncü Derman: Aslına bakarsanız benim için Juico’nun kişisel olarak çok ayrı bir yeri var. Juico kısaca, hayatınızda bir ferahlık ve çok zahmetsizce yapabileceğiniz için de sizi korkutmayan, ürkütmeyen çok güzel bir değişiklik, renklilik.

Sedef Dördüncü: Benim için de Juico’nun güzelliği günlük yaşamımı ve hayat tarzımı çok da değiştirmeden hayatıma katabilmem. Günlük koşuşturmama devam ederken bir yandan da Juico ile beslenerek sağlığımı koruduğumu bilmek, içimde bir şeyleri temizlediğini hissetmek ve onun bana verdiği mutluluk hissi vazgeçilmez. (FOTOĞRAFLAR/SİNAN ÖZEL)

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aliveli..21 Temmuz 2014 16:06

    tuzu kuru sosyete güzellerini kandırıp/gözlerini boyayıp satabilirlerse neala..gündemde kalmalarıda işin zor tarafı...

  • tebrikler kızlar21 Temmuz 2014 11:55

    şu anda mass parakende soğuk kargo bulmak zor ve maliyetli olur ileride ankara izmir gibi yerlerde üretim merkezi ve yerel dağıtımı olabilir

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster