Ana SayfaRöportajlarFinansı bıraktılar, Juico’yu kurdular---

Finansı bıraktılar, Juico’yu kurdular

6 / 8
Finansı bıraktılar, Juico’yu kurdular
21 Temmuz 2014 - 08:50 www.finansgundem.com

ÜRÜNLERİMİZi SEVKEDECEK BİR KARGO FİRMASI HENÜZ BULAMADIK, O NEDENLE DAĞITIMI KENDİMİZ YAPIYORUZ

-Sıvı detoksunu en çok kimler kullanıyor ya da kullanmalı?

Deniz Dördüncü Derman: Aslına bakarsanız erkeklerde de ciddi bir yükselme olmakla beraber, yine de ana kullanıcı kadın. Şu anda hakikaten çok ciddi bir merak var. Dolayısıyla merak olduğu için de çok farklı yaş kesimlerinden ve sektörlerden insanlar bizden deneme yapıyorlar. Daha çok yeni bir marka olduğumuz için kemik kitlenin kim olacağını belirlemek biraz zaman alır. Bizim çıkış noktamız, yoğun şehir hayatında yaşayan, sürekli bir koşturmaca içinde olan ve çalışan insanların tercihi olacağı yönündeydi.

-Ürünlerinizi müşterilerinize nasıl ulaştırıyorsunuz? Nasıl bir dağıtım ağınız var? Türkiye’nin her yerine ürünlerinizi gönderiyor musunuz?

Sedef Dördüncü: Maalesef İstanbul’un sadece belli semtlerine sevkiyat yapabiliyoruz şu an. Ankara, İzmir, Antalya’dan arayanlar da oluyor. Şehir dışına da göndermeyi çok istiyoruz ama henüz içimize sinen bir yöntem bulamadık. Çünkü ürünlerimiz sıvı ve soğuk zincir gitmesi gerekiyor. Bu koşullarda ürünü bizden alıp müşterinin evine ulaştırabilecek bir kargo firmasi henüz bulamadık maalesef. O yüzden arkası soğutmalı kendi araçlarımız var ve kendi elemanlarımızla sevkiyatı yapıyoruz. Ama taşımayı kabul eden bir kargo firması bulursak kesinlikle şehir dışına da ulaştırmak istiyoruz.

Deniz Dördüncü Derman: İstanbul’un tamamını bile henüz bitiremedik. Gidebildiğimiz yerler Maslak-Levent bölgesi, Beşiktaş bölgesi, Taksim bölgesi, Şişli, Gayrettepe, Mecidiyeköy, Anadolu’da Bağdat Caddesi bölgesi ve Boğaz sahil tarafı,  Ataşehir. Göktürk’e de yeni başladık. Hem İstanbul için hem de diğer şehirler için dağıtım ağımızı genişletecek çözüm araştırmalarımız devam ediyor. 

Sedef Dördüncü: Bizim teslimat yapamadığımız yerlerde yaşayanlar tabi ki kendileri gelip bizden ürünlerini alabiliyorlar. Ama stoktan satışımız olmadığı için siparişlerini önceden vermeleri gerekiyor.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aliveli..21 Temmuz 2014 16:06

    tuzu kuru sosyete güzellerini kandırıp/gözlerini boyayıp satabilirlerse neala..gündemde kalmalarıda işin zor tarafı...

  • tebrikler kızlar21 Temmuz 2014 11:55

    şu anda mass parakende soğuk kargo bulmak zor ve maliyetli olur ileride ankara izmir gibi yerlerde üretim merkezi ve yerel dağıtımı olabilir

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster