Ana SayfaFinans Kulis‘Dijital Hurdacı’ Garanti’yi nasıl kaptı---

‘Dijital Hurdacı’ Garanti’yi nasıl kaptı

3 / 7
‘Dijital Hurdacı’ Garanti’yi nasıl kaptı
13 Kasım 2014 - 11:55 www.finansgundem.com

BURGAN BANK’LA DA ÇALIŞIYORUZ

- Garanti dışında çalıştığınız başka finans grubu var mı?


Bora Ünlü - Garanti’den başka çalıştığımız Burgan Bank var. Ayrıca ufak tefek bankalar var. Teklif verdiğimiz bankalarla zamanı ayarlamamız lazım. Öyle bir operasyon ki bu, siz istediğiniz zaman başlamıyor. Yeni ürünlerini sipariş verecekler, bir ay sonra gelecek, değişimlerini yapacaklar, toplamaya başlayacaklar, karantinada tutacaklar, ‘aman bu datam eski makinemde kalmış’ demeyecekler, veri kaybı olmayacak… Ardından imhaya gönderilecekler. Biz bu veri imha olayında çok ileriyiz. Bankanın bir ayda yapacağı işi 3, 5 günde yapıyoruz. Onunla ilgili çok büyük sistemler yaptık. Zaman kazandırıyoruz bankalara, kuruluşlara. Depodan, personele onların üzerindeki yükü alıyoruz. Biz tek bir elden ve hızlı yapıyoruz. Alternatifsiziz bir de pazarda. Bu arada Türkiye’deki teknoloji dışarıda talep görüyor. “Eski teknolojimiz var” diyerek çıkarttığımızda, yurt dışından, “ Ne oldu, konteynır daha gelmiyor mu” diye bizi arıyorlar. Konteynır konteynır yurt dışına götürüyoruz. Kenya’da şu an önemli bir satışımız var. Sonra Yemen, Umman. Ancak Kuzey Afrika ülkelerine henüz giremedik çünkü ne olacağını tam bilemiyoruz. Hedef Kuzey Afrika ülkelerinde de bu işi yapmak. Ama dediğim gibi şimdilik sıkıntıdan dolayı yapamıyoruz.


-Garanti’ye ne kadar oldu başlayalı?


Bora Ünlü: Temmuz ayında başladık. Garanti teknoloji ile el sıkıştık zaten onlar üzerinden yapıyoruz. Garanti kuruluşları ile çalışıyoruz. 100 tane röportaj değil doğru kişiyle doğru hedefi bulacak doğru haberleri yaptığında yansıması da doğru oluyor. Finans sektörü bizim hedef kitlelerimizden en büyüklerinin biri. Onların aradığı kurumsallaşma. Biz de kurumsallaşmada noktasında çok yol aldık. Çalışan arkadaşlara yönelik eğitim boyutuna da girdik ve daha profesyonel, daha doğru şekilde gidiyoruz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster