Ana SayfaPara PiyasaBorsa, dolar ve faiz nerede duracak?---

Borsa, dolar ve faiz nerede duracak?

7 / 13
Borsa, dolar ve faiz nerede duracak?
25 Ağustos 2015 - 08:48 www.finansgundem.com

ALTIN ÖNERİSİ ARTTI

Venbey Menkul Genel Müdürü Ozan Şıklaroğlu, dolar/TL için teknik düzeltme seviyelerinde herhangi bir müdahale ya da aksiyonla karşılaşmadığımızdan seçime kadar 3,00-3,10 seviyelerini görmemizin muhtemel olduğunu söylüyor. Şıklaroğlu, içerideki siyasi belirsizlik fiyatlaması ve eylül-ekim aylarındaki global hisse senedi fiyatlamalarındaki beklentilerinin bu seviyeleri işaret ettiğini anlatıyor.

Ozan Şıklaroğlu'nun portföy önerisinde öne çıkardığı yatırım aracı ise altın. Portföyün yüzde 50'si ile altın alınabileceği yorumunu yapan Şıklaroğlu, "Altın için yıl sonunda ons beklentimiz 1.250 dolar. Bu nedenle gram/TL olarak 120-124 TL arası hedefimiz dahilinde. Bu nedenle portföylerde ağırlıklı altın öneriyoruz" diyor. Toplam portföy dağılımına da bakıldığında bir ay önce koalisyon görüşmesi sürecinde yüzde 0,8 olan altın önerisi, bugün gelinen noktada yüzde 10 seviyelerine yaklaşmış durumda. Hem kurdaki yukarı yönlü hareket beklentileri hem de altının ons fiyatındaki beklentiler, altın tavsiyelerini artırmış bulunuyor.

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster