Ana SayfaTeknolojiAmaç Türk Zuckerbergler yetiştirmek---

Amaç Türk Zuckerbergler yetiştirmek

6 / 8
Amaç Türk Zuckerbergler yetiştirmek
17 Eylül 2013 - 15:15 www.finansgundem.com


Dev Bir Pazarın Kapıları Türk Gençleri İçin Aralanıyor
İlk duyurusu 10 Ocak 2012’de yapılan Açık Akademi, Microsoft Türkiye’nin öncülüğünde, Garanti Bankası’nın katkılarıyla ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın desteğiyle kurumsal sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirildi. 
Türkiye’de girişimcilik ekosisteminin yaygınlaşmasına öncülük etme amacıyla herkese açık, ücretsiz bir uygulama geliştirme okulu olarak kurgulanan Açık Akademi, katılımcılara yazılım geliştirme konusunda kendilerini geliştirebilecekleri ücretsiz bir platform sunuyor. Seviyeleri başarıyla tamamlayan öğrenciler, katılım belgesi almaya hak kazanıyor.
Açık Akademi’de eğitim alanlar, Microsoft’un milyonlara hitap eden platformlarına yönelik uygulama ve yazılım geliştirebiliyor. Açık Akademi’den mezun olan kullanıcılar geliştirdikleri uygulamaları Windows Phone, Windows 8 ve Windows Azure uygulamalarının yer aldığı Marketplace platformları üzerinden satabilme imkânı buluyorlar. 
 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster