Ana SayfaTeknolojiAmaç Türk Zuckerbergler yetiştirmek---

Amaç Türk Zuckerbergler yetiştirmek

2 / 8
Amaç Türk Zuckerbergler yetiştirmek
17 Eylül 2013 - 15:15 www.finansgundem.com

Hedef 5 Yılda 1 Milyon Öğrenciye Ulaşmak
Toplantıya katılan Microsoft Türkiye Genel Müdürü Tamer Özmen, Açık Akademi’nin yeni dönemine dair yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: 
“Türkiye, dünyanın en dinamik ve genç nüfusuna sahip ülkelerinden biri. Avrupa’nın 3. büyük mobil ülkesiyiz. Yaklaşık 35 milyon internet kullanıcımız var. Sosyal medyayı en hızlı benimseyen ve yaşamının parçası haline getiren ülkelerden biri olduk. Buna rağmen Türkiye’nin 2 trilyon 570 milyar avroluk dünya bilişim pazarındaki payı yalnızca binde 8. Uygulama pazarı rakamları içerisinde de Türkiye olması gereken yerin çok gerisinde. Bu nedenle, Türkiye’deki yüksek girişimcilik potansiyelinin önünde bir engel olarak gördüğümüz teknik birikime dair boşluğu doldurmak istedik. 
Açık Akademi ile milyarlarca dolarlık bu dev pazardan daha fazla pay alabilmek için ülkemizin ihtiyaç duyduğu uygulama geliştirici sayısını artırmayı ve gençlerimizin istihdamına destek olmayı amaçlıyoruz.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster