Ana SayfaBankacılıkBankacılar 2019 için temkinli ama iyimser---

Bankacılar 2019 için temkinli ama iyimser

9 / 14
Bankacılar 2019 için temkinli ama iyimser
31 Aralık 2018 - 11:48 www.finansgundem.com

“DENGELİ ŞEKİLDE İLERLEYECEĞİZ”

Fuat Erbil/Garanti Bankası Genel Müdürü

YAVAŞ BÜYÜME GEÇİCİ

Ekonomimizin içinde bulunduğu dengelenme süreci içerisinde, her dönemde olduğu gibi ihtiyaç anında, bireysel, KOBİ, ticari, kurumsal bütün müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Aktif kalitemizi gözeterek, riski doğru analiz ederek, dengeli bir şekilde ilerleyeceğiz. Doğru müşteriyi doğru ürünlerle destekleyerek ekonomimize ve büyümeye katkı sağlamayı sürdüreceğiz. Bu nispeten yavaş büyüme dönemi geçici bir süreç. Ekonomimizin sağlıklı ve sürdürülebilir büyüme seyri için bu dengelenme süreci çok önemli ve zamana yayılması, emin adımlarla derlenmesi çok önemli.

POTANSİYEL ÇOK YÜKSEK

Sonrasında gerek ekonomimizin gerek sektörümüzün önü çok açık ve potansiyeli çok yüksek. Hangi göstergeye bakarsanız bakın, kredi penetrasyon oranları, bankacılıkla tanışmamış nüfusun payı, kişi başı şube sayıları, genç nüfusumuz gibi pek çok gösterge önümüzdeki güçlü potansiyeli gözler önüne seriyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster