Ana SayfaBankacılıkBankacılar 2019 için temkinli ama iyimser---

Bankacılar 2019 için temkinli ama iyimser

10 / 14
Bankacılar 2019 için temkinli ama iyimser
31 Aralık 2018 - 11:48 www.finansgundem.com

“BANKAMIZI DAHA DA KUVVETLENDİRDİK”

Hakan Binbaşgil/Akbank Genel Müdürü

SERMAYEMİZİ ARTIRIYORUZ

Güçlü sermayeye sahip olan bankamız, sermaye artırımı kararı aldı. Bu önemli karar hissedarlarımızın ülkemize ve ekonomimize olan güveninin önemli bir göstergesi. Sağlam özkaynağımız ve bankacılığa tedbirli yaklaşımımız bizim en önemli özelliklerimiz arasında. Sermayemizin daha da artmasıyla dünyadaki belirsizliklere karşı bankamızı daha da kuvvetli hale getiriyoruz. Aynı zamanda bu işlemimizle, piyasadaki rekabet gücümüzü daha da artıracak ve gelecekteki büyüme potansiyelinden daha da fazla yararlanabileceğiz.

YENİDEN YAPILANDIRMALAR

Yeniden yapılandırmalar, 2018’de bankacılık sektörünün önemli gündem maddeleri arasındaydı. Sektör bu konuda yakın işbirliğiyle çalıştı ve özverili bir yaklaşım sergiledi. Bu sayede büyük yeniden yapılandırmaların önemli bir kısmını 2018’de geride bırakacağız. Sektör bu yıl, daha küçük ve orta çaplı şirketlere de önemli sayılacak ölçüde yeniden yapılandırma imkanı verdi.


ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster