Ana SayfaBankacılıkBankacılar 2019 için temkinli ama iyimser---

Bankacılar 2019 için temkinli ama iyimser

12 / 14
Bankacılar 2019 için temkinli ama iyimser
31 Aralık 2018 - 11:48 www.finansgundem.com

“HER ALANDA BÜYÜYECEĞİZ”

Hakan Ateş/Denizbank Genel Müdürü

MÜŞTERİ TABANIMIZ BÜYÜYECEK

Bireysel bankacılık alanında 2019’da da müşteri tabanımızı genişletmeye devam edeceğiz. KOBİ’lerimize destek sağlamaya devam edeceğimiz gibi ihracat, turizm, imalat faaliyeti gösteren KOBİ’lerimize de bu dönemde azami büyümeyi sağlamaları için destek sunacağız. Tarım bankacılığında hedefimiz önümüzdeki yıl da pazar payımızı artırarak özel bankalar arasındaki liderliğimizi korumak. Tarımda işbirliklerimiz 2019’da da devam edecek.

NİŞ SEKTÖRLER

Kurumsal ve ticari bankacılıkta mevcut müşteri portföyümüzü korumak adına, müşterilerimizin ihtiyaçlarını olanaklar dahilinde karşılamak her zaman hedefimiz. 2019’da da bu hedefimizden şaşmayacağız. Bizim niş sektör olarak adlandırdığımız bazı sektörlere (sağlık, spor kulüpleri, belediyeler, denizcilik, turizm, enerji, altyapı gibi) öncellik vermek her zaman stratejimiz ve misyonumuz oldu. Bu alanda desteğimizi sürdüreceğiz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster