Ana SayfaBankacılıkBankacılar 2019 için temkinli ama iyimser---

Bankacılar 2019 için temkinli ama iyimser

5 / 14
Bankacılar 2019 için temkinli ama iyimser
31 Aralık 2018 - 11:48 www.finansgundem.com

PİYASALARDA FED ETKİSİ

Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil, Türk bankalarının küresel ve yerel şoklara ve dalgalanmalara karşı dayanıklılığını defalarca ispatlamış, çok iyi regüle edilen kurumlar olduğunu ifade ediyor. Erbil, "Yılın ikinci yarısındaki sen dikasyon işlemleri, bizlere Türk bankalarının sendikasyon kredileri tarafında çekincesi bulunmadığını gösterdi.

Muhabir bankalarımızın kaynakları Türk bankaları için açık durumda ve bunu birçok işlemde yer alarak gösterdiler" diyor. Ayrıca bankaların şimdiki gibi, likiditeleri yüksek olduğu zamanlarda yeni kaynak bulma ve değerlendirme konusunda seçici olma şansları olduğunu aktaran Erbil, bu işlemlerin maliyetlerinin mevcut piyasa koşullarından olmadığının da altını çiziyor.

Erbil, "Maliyetler, bankalarımızın muhabir bankalarla olan ilişkileri üzerinden ve her zaman oluşabilecek en iyi seviye bulunarak belirleniyor" diye konuşuyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster