Ana SayfaBankacılıkBankacılar 2019 için temkinli ama iyimser---

Bankacılar 2019 için temkinli ama iyimser

13 / 14
Bankacılar 2019 için temkinli ama iyimser
31 Aralık 2018 - 11:48 www.finansgundem.com

“DANIŞMAN BANKA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ümit Leblebici/TEB Genel Müdürü

VERİMLİLİKARTMALI

Ülkemizin temel sorunu olan verimliliği reform sürecini hızlandırarak çözebiliriz. Cari açığımızı azaltan ama büyümemizi devam ettiren her karar, verimliliğimizi artırır. Bankalar olarak reel sektörle el ele vererek ama aktif kalitemizi de sağlam tutarak büyümeyi sürdürmeliyiz. Aktif kalitesini sağlıklı tutmak, dış finansmanın ülkemize akışının devam etmesi açısından elzem. Çünkü sektör kredi/mevduat oranında yüzde 120’lerin üzerine çıktı ve aradaki fark dış finansmanla sağlanıyor.

DANIŞMAN BANKAYIZ

30 Eylül 2018 tarihi itibarıyla toplam 68,8 milyar TL’lik kredinin yarıya yakınını KOBİ’lere kullandırdık. TEB KOBİ Bankacılığı ile 10 yılı aşkın süredir ‘Danışman Banka’ anlayışımızla, sadece finansal destek sağlamanın yeterli olmadığı gerçeğinden hareketle, KOBİ'lerimizin değişen dünyaya ayak uydurmalarını sağlamak ve yönetim becerilerini geliştirmek üzere, ihtiyaçları doğrultusunda ürün ve hizmetler sunuyoruz. Endüstri 4.0 sürecinde buluşmalar düzenliyoruz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster