BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatYeni Delhi’de hastanelerin 1 saatlik oksijeni var!----

Yeni Delhi’de hastanelerin 1 saatlik oksijeni var!

Yeni Delhi’de hastanelerin 1 saatlik oksijeni var!
22 Nisan 2021 - 14:58 www.finansgundem.com

Hindistan’da son dört günün koronavirüs vaka sayısı 1 milyonu geçerken, koronavirüsü ağır geçiren vakalar için gerekli oksijen ihtiyacı krize dönüştü. Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi eyalet bakanı günlük 700 ton oksijen ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Yeni Delhi eyalet bakanı Arvind Kejriwal, bugün yaptığı açıklamada şehrin her gün 700 ton oksijene ihtiyacı olduğunu söyledi.

Öte yandan, Saroj Hastnesi Genel Müdürü PK Bhardwaj ‘’Oksijen sıkıntısı var. Bu durum 5-6 gündür devam etmekte ve oksijen tedarikçisiyle iletişime geçilemiyor. Şu anda sadece bir saatlik oksijenimiz mevcut’’ dedi.

DÜNYADA VAKA REKORU

Yaklaşık 1.4 milyar insanın yaşadığı Hindistan'da son 24 saatte 314.000 vaka bildirildi. Bu dünyada kayda geçen günlük en yüksek vaka sayısı olarak kayda geçti.

Hindistan'ın başkentinde alarm: "Hastanelerin 1 saatlik oksijeni var"Hindistan Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte ölümlerin de 2.104 artarak, toplam can kaybının 184.657'ye yükseldiğini söyledi.

Yeni Delhi Yüksek Mahkemesi, Çarşamba günü hükümete, insanların hayatlarını kurtarmak için oksijeni endüstriyel kullanımdan doğrudan hastanelere yönlendirmesini emretti. Yargıçlar, yardım isteyen Yeni Delhi hastanelerinin dilekçesine yanıt verirken, "Yalvar, ödünç al veya çal, bu ulusal bir acil durum" dedi.

Yoğun bakımda korona virüs aşısının etkisi

 

Dünya genelinde koronada vaka rekoru kırıldı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)