BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana Sayfaİlginç Bankacı HikayeleriTFKB yöneticileri aşçı oldu!----

TFKB yöneticileri aşçı oldu!

TFKB yöneticileri aşçı oldu!
17 Ekim 2012 - 14:38 www.finansgundem.com

Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk “Bizim için insan kaynağı demek, başarının kaynağı demektir" dedi.

Türkiye Finans, son yıllardaki başarılı gelişimini hayata geçirdiği insan kaynakları uygulamalarıyla pekiştiriyor. Atılım Programı, Açık Kapı Politikası, Ayna Performans Gelişim Projesi, Yedek Kulübesinden Sahaya gibi birçok farklı İK projesine imza atan ve yılsonuna kadar da yeni projeleri başlatacak olan Türkiye Finans, insan kaynakları alanında önemli yatırımlar yapıyor.
Türkiye Finans’ın geçtiğimiz günlerde üst yönetim kadrosu ile birim, bölge ve şube müdürlerinin Afyon’da yaptığı toplantı da son dönemde yaşanan bu süreci özetliyor. Toplantı sonunda Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk ve Genel Müdür Yardımcıları’nın iş arkadaşlarına pazar kahvaltısı için omlet hazırlayıp servis etmesi, son yıllardaki pozitif değişimin göstergelerinden biri oldu. 

Türkiye’nin öncü katılım bankası Türkiye Finans, hızlı bir değişim ve gelişim süreci sergiliyor. Gelişim odaklı istikrarlı bir büyüme sergileyen, bu süreçte sermaye artırımına giden ve kurumsal kimliğini yenileyen Türkiye Finans, bu gelişimi insan kaynakları politikaları ile de destekliyor. Atılım Programı, Açık Kapı Politikası, Ayna Performans Gelişim Projesi, Yedek Kulübesinden Sahaya gibi projelerle insan kaynaklarına yatırım yapan Türkiye Finans, yenilikçi İK projelerine önümüzdeki dönemde de devam edecek.
Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk “Bizim için insan kaynağı demek, başarının kaynağı demektir. Son dönemdeki istikrarlı büyümemiz ve sergilediğimiz performansta en büyük payı olanlar, tabii ki Türkiye Finans ailesinin bireyleri. Biz de buradan yola çıkarak insan kaynakları alanına yönelik birçok farklı proje başlattık, başlatmaya da devam edeceğiz. Örneğin, yakın zamanda çalışanlarımızın kişisel gelişimine yönelik yeni uygulamaları hayata geçireceğiz. Öte yandan üniversite öğrencilerine yönelik yarışma ve projeler de planlıyoruz” diyerek mevcut ve potansiyel insan kaynağına verdikleri önemi vurguladı. Bu bağlamda geçtiğimiz günlerde ‘Bize Değer’ konseptli bir toplantı düzenlediklerini aktaran Gürerk, “Üst yönetim kadromuz ile birim, bölge ve şube müdürlerimizi, eşleri ve çocukları ile birlikte Afyon’da düzenlediğimiz bir organizasyonla bir araya getirdik. Organizasyonda Türkiye Finans Ailesi üyelerinin kişisel gelişimlerini desteklerken aynı zamanda sanat ve spor etkinlikleri ile keyifli vakit geçirmelerini sağlayacak bir program hazırladık.” dedi.
Sektördeki benzer organizasyonlardan farklı olarak yöneticilerin eşleri ve çocuklarının da misafir olarak katıldığı toplantıda Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, eşlere özel bir sunum yaparak onları Bankadaki gelişmeler hakkında birinci ağızdan bilgilendirdi. Mutlu ve sağlıklı bir aile hayatının, iş hayatındaki başarıya doğrudan etki ettiğini dile getiren Gürerk, “Türkiye Finans Ailesi’nin bir parçası olarak gördüğümüz eşlerimizi, başarımızın arkasındaki gizli mimarlar olarak nitelendiriyoruz. Bu büyük takımın bir parçası olarak yanımızda yer almaları için konuk ettiğimiz eşlerimiz, özel atölye programları sayesinde fotoğraf, ebru, hat ve çini sanatlarının yanı sıra Afyon mutfağını da yakından tanıma fırsatı buldu. Çocuklarımız da kendilerine yönelik özel aktiviteler sayesinde eğlenceli vakit geçirdiler.” diyerek eşlere ve aileye verdiği önemi vurguladı.
Pazar sürprizi olarak “üst yönetim” çalışanlara yumurta pişirdi 

Son derece samimi bir ortamda gerçekleştirilen organizasyonun sonunda da yönetim olarak çalışma arkadaşlarına özel bir sürpriz yapmak istediklerini belirten Gürerk, “Pazar sabahına renk katmak için üst yönetim kadrosu olarak kahvaltı salonuna aşçı kıyafetleriyle indik, mutfağa girdik ve çalışanlarımızın yumurta siparişlerini aldık. Ardından ellerimizle omlet, sahanda yumurta gibi farklı isteklerin hepsini tek tek hazırlayarak çalışanlarımıza servis ettik. Aşçılık deneyimimiz iş arkadaşlarımızdan büyük ilgi gördü, biz de onlara sürpriz yapmaktan büyük keyif aldık. Bu etkinliğimizle sahada mücadele eden ve bankamızı başarıya taşıyan ekibimize ihtiyaç duydukları tüm desteği vermeye hazır olduğumuzu ve her zaman yanlarında olacağımızı net bir şekilde ilettik” diyerek Türkiye Finans’ta İnsan Kaynakları alanında yaşanan pozitif değişimin altını çizdi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • meslektaş23 Ağustos 2013 14:54

    Anlaşılan, TFKB personeli üst yönetiminden memnun değil.

  • hayyam24 Ocak 2013 16:13

    IK en son bu bankaya uğrar, yüzlerce işten ayrılan çalışanlarını mahkemeye veren kurumdan bir hayır geleceğini zannetmiyorum. Katılım bankacılığında çok uzaklaştılar. Kendi görüşüm kimseyi bağlamaz

  • yorumsuz30 Aralık 2012 19:08

    bu güne kadar IK olarak ne yapıldı.Kurum un kendi çocukları zorlamayla ayrılmaya zorlandı onların etkisi ile ayrılmalar çoğaldı.Dışardan eleman bulmaya zorlanan IK 2-3 kat maaş ile çalışan buldu ama bu adaletsiz maaş sistemi daha fazla çalışanın ayrılmasına sebep oldu.

  • Sinem17 Ekim 2012 17:36

    Bu IK ekibiningeçmis çalışmalarına bakarsak TFKB için üzgünüm

  • 17 Ekim 2012 17:19

    yenilikçi IK projelerimi IK'nın başındaki arkadaşla eminimki olur.(bugüne kadar olan başarılarına bakarsak)

  • özgür17 Ekim 2012 16:44

    sov bunlar..madem personelin yanındasınız pazartesiden itibaren personelle aynı yerde yemek yiyin samimiyetinizi anlayalım ...

  • KEMAL BUHUR 17 Ekim 2012 16:13

    Geçenlerde TFKB'nin yeni açılan bir şubesine gittim. 6 kişi çalışıyor. Başka personel yok. Diğer bankalarda 15-20 kişi ile çalışıyor. Neden bu kadar fark var. Bu 6 kişi 15-20 kişinin işini yapabilir mi? Hiç sanmıyorum. Ancak yukardan yapılması için emir geliyorsa ne yapsın garibanlar. Personeline ne kadar değer verildiğine bir örnekte bu şekilde ben vereyim.TFKB'deki değişim üst yönetimin eline bulaşmış olarak görünüyor.

  • makam farkı17 Ekim 2012 15:37

    makamlarında birer feodal bey olanlara bu kıyafet çok yakışmış.

  • derya17 Ekim 2012 15:35

    insana değer mi ? bu alanda son anılacak banka tf bence..aldıkları insana saygı ödülü sadece yapılan başvurulara verilen cevapla ilgili. siz gelin onu çalışanlara sorun ne kadar değerli olduğunuzu düşünüyorsunuz diye? insanları yaktıkları kesin ama yemekleri nasıl bilemem ...