BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatSompo Sigorta'nın zirvesinde önemli değişim----

Sompo Sigorta'nın zirvesinde önemli değişim

Sompo Sigorta'nın zirvesinde önemli değişim
21 Aralık 2021 - 11:22 www.finansgundem.com

Sompo Sigorta ABD biriminin başkan yardımcılığına John Goodloe’yu getirdi. E&S kaza sigortaları alanında uzmanlaşan Goodloe’nun işe alımı, firmanın ABD’de genişleme stratejisi olarak değerlendiriliyor

FINANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Bermuda merkezli sigorta şirketi Sompo International ABD sigorta birimi icra kurulu başkan yardımcılığına John Goodloe’yu atadı. Reinsurance News’in haberine göre, E&S Kaza Sigortaları Birimi’nin başına geçecek olan John Goodloe yeni görevinde Sompo International ABD Sigorta Birimi CEO’su Christopher Sparro’ya rapor verecek.

Finansgundem.com’un derlediği bilgilere göre, sektörde otuz yıldan fazla deneyimi olan Goodloe, Sompo’ya katılmadan önce ABD’de çeşitli yönetici pozisyonlarında görev yaptı. Goodloe son olarak, sigorta şirketi Ategrity Specialty Insurance Company’nin yönetim kurulu kurucu ekibinde yer almıştı. Başarılı sigorta uzmanı Ategrity’de baş sigorta sorumlusu, komisyoncu ve kıdemli başkan yardımcısı olarak görev yapmıştı.

Sompo International ABD CEO’su Sparro konuyla ilgili açıklamasında, “John'un Sompo International'da bize katılmasına çok sevindik. Bu hamle ABD birimimizi genişletmeye devam ederken bir dizi stratejik işe alımlarımızın en sonuncusu niteliğindedir” ifadelerin yer verdi.

Sompo Sigorta’nın kârı yarı yarıya düştü

 

Milyarderlerin 'Generali Sigorta' savaşı

 

Sigorta şirketleri inovasyonla büyüyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)