BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya Dışişleri'nden Türk Hava Yolları açıklaması----

Rusya Dışişleri'nden Türk Hava Yolları açıklaması

Rusya Dışişleri'nden Türk Hava Yolları açıklaması
25 Nisan 2024 - 17:01 www.finansgundem.com

Rusya vatandaşlarının Türk Hava Yolları'nın bazı Latin Amerika uçuşlarında yaşadıkları ciddi sorunlar üzerine Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, ABD hedef alındı.

Türk Hava Yolları'nın son aylarda Arjantin ve Meksika'ya olan uçuşlarında Rusya vatandaşlarına zorluk çıkardığı haberleri ve şikayetlerinin yoğunlaşması tepkileri arttırdı.

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, TASS'a yaptığı açıklamada, Rusların Türk Hava Yolları'nın Meksika'ya giden uçaklarına binmesinin engellenmesindeki sorunların, Washington'un Meksika hükümetine uyguladığı baskıdan kaynaklandığını söyledi.

Ekonomim'de yer alan habere göre Ryabkov, "Sanırım özellikle Meksika ile ilgili olarak bunun nedenini tahmin etmek kolay sanırım. Bu ülkenin yetkilileri, Washington'un uyguladığı baskı altında" dedi.

Uluslarararası sorun

Son yıllarda Meksika üzerinden ABD'ye yasa dışı yabancı girişin artması, uluslararası bir sorun olarak da gündemde. Sadece Rusya değil Türkiye ve diğer ülke vatandaşları da THY uçuşlarında Meksika'ya giderken sıkı belge denetiminden geçiyor.

24 Nisan'da ATOR, Türk havayolunun Rusya'dan Meksika'ya uçak bileti satışını durdurduğunu bildirmiş, ayrıca seyahat acentelerini 31 Temmuz'a kadar bu yöndeki uçuşların biletlerini iptal etmeye veya rota ve uçuş tarihlerini değiştirmeye davet etmişti.

JPMorgan'a Rusya'da şok: Varlıklarına el konulacak

 

Gözaltına alınan Rus bakan yardımcısı tutuklandı

 

Rus iş dünyası, Çin ve Türkiye'deki ödeme sorunlarına çözüm arayışında

 

Ruslara 320 milyon dolarlık güzel haber

 

Rusya'da bakan yardımcısı 'rüşvet' suçlamasıyla gözaltına alındı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ucello25 Nisan 2024 18:26

    Meksika ya gideceklerin dikkatine, Sebepsiz yere hiçbir açıklama yapmadan sizi hava limanı hapisanesine zorla tıkıp gecelerce tutabilirler sonra da geri yollayabilirler. Bu ihtimal hiç düşük değil haberiniz olsun