BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatSompo Sigorta’da yeni CEO Fahri Uğur----

Sompo Sigorta’da yeni CEO Fahri Uğur

Sompo Sigorta’da yeni CEO Fahri Uğur
18 Ekim 2022 - 17:35 www.finansgundem.com

Sompo Sigorta üst yönetiminde görev değişikliği... 21 yıldır CEO'luk yapan Recai Dalaş, 1 Ocak 2023 tarihi itibarıyla Sompo Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı görevine atandı. Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Fahri Uğur ise şirketin yeni CEO’su olacak.

Sompo Sigorta’da 21 yıldır kurucu CEO’luk görevini yürüten Recai Dalaş, yeni yapılanmayla Yönetim Kurulu Başkanı görevini üstlenirken, Fahri Uğur şirketin yeni CEO’su olacak.

2015 yılından bu yana Sompo Sigorta’da Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak başarılı çalışmalara imza atan ve geçtiğimiz yıl Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanan Fahri Uğur, 1 Ocak 2023 itibarıyla yeni görevine başlayacak.

Sompo International İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su James Shea, yeni yapılanmaya yönelik açıklamasında, “Şirketin kurulduğu 2001 yılından bugüne kadar devam eden başarı hikayesinde Sayın Recai Dalaş’ın çok önemli bir imzası bulunuyor. Bu süreçteki katkıları için kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yeni dönemde, Fahri Uğur liderliğindeki Sompo Sigorta'nın geleceği için çok heyecanlıyız. Birlikte Sompo Sigorta’yı daha da ileriye taşıyacak başarılı çalışmalara imza atacağımıza yürekten inanıyoruz” dedi.

Fahri Uğur hakkında:

Hacettepe Üniversitesi Maliye Bölümü mezunu olan Fahri Uğur, yüksek lisans eğitimini New York Üniversitesi’nde MBA yaparak tamamladı. 2002 yılında Hazine Müsteşarlığı’nda Sigorta Denetleme Uzman Yardımcısı olarak başladığı çalışma hayatını, 2006 yılında atandığı Sigorta Denetleme Uzmanlığı göreviyle sürdürdü. 2013-2015 yılları arasında Halk Sigorta’da Teknik İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve 2013-2014 yılları arasında Türk P&I Sigorta’nın Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Uğur, 2015 yılında Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmaya başladığı Sompo Sigorta’da Şubat 2021’den bu yana Yönetim Kurulu Üyeliği görevini de yürütüyor. Aynı zamanda 2019’dan bu yana Sompo International'da bireysel sigortalardan sorumlu platformun CEO Yardımcısı görevini de yürüten Fahri Uğur’un, sigortacılık sektöründe yirmi yılı aşkın deneyimi bulunuyor.

Sompo Sigorta’nın kârı düşüşe geçti

Sompo Sigorta'nın zirvesinde önemli değişim

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)