BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisDünya Gazetesi ile Hakan Güldağ’ın yolları ayrıldı----

Dünya Gazetesi ile Hakan Güldağ’ın yolları ayrıldı

Dünya Gazetesi ile Hakan Güldağ’ın yolları ayrıldı
22 Şubat 2019 - 15:07 www.finansgundem.com

11 yıldır ünlü ekonomi gazetesi Dünya'nın Genel Yayın Yönetmenliği'ni yürüten Hakan Güldağ, ayrılık kararının gazete yönetimiyle karşılıklı anlaşarak alındığını söyledi.

Dünya gazetesine 1987'de başlayan ve o yıllarda gazetenin Dış Haberler Servisi'nde çalışan Hakan Güldağ, 2008 yılından bu yana yürüttüğü Genel Yayın Yönetmenliği görevinden dün itibariyle ayrıldı. Ayrılık süreciyle ilgili Medyatava'ya konuşan Güldağ; gazete yönetimiyle karşılıklı anlaşarak bu kararın alındığını belirtti.

GAZETE ÇALIŞANLARI KENDİ GAZETELERİNİ Mİ KURACAK?

Güldağ'ın ayrılık haberiyle birlikte gazete koridorlarından önemli bir iddia da gündeme geldi. Medyatava’nın haberine göre, yakın bir tarihte Dünya gazetesinin büro şefleriyle de yollar ayrılıyor. Hatta bu ayrılıkların çalışanların büyük bir bölümünün toplu istifasıyla sonuçlanacağı da söylentiler arasında. İddiaya göre çalışanlar, yine Hakan Güldağ yönetiminde yeni bir ekonomi gazetesi çıkarma hazırlığına başladılar.

MAAŞ KRİZİYLE GÜNDEME GELMİŞTİ!

Bir süre önce çalışanların maaşlarının ödenmemesiyle gündeme gelen gazetede, yakın bir tarihte tenkisat yaşanacağı söyleniyordu...

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)