BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatÇin, 10 günde ikinci hastaneyi de bitirdi----

Çin, 10 günde ikinci hastaneyi de bitirdi

Çin, 10 günde ikinci hastaneyi de bitirdi
07 Şubat 2020 - 13:43 www.finansgundem.com

Yeni tip korona virüsün (2019-nCoV) ortaya çıktığı Çin’in Wuhan kentinde, salgından etkilenenleri tedavi etmek üzere inşa edilen ikinci prefabrik hastane, bugün hasta kabul etmeye başladı

79 bin 900 metrekare yüz ölçümüne sahip Leishenshan Hastanesi’nin (Şimşek Tanrısı Dağı) inşasına 27 Ocak’ta başlanmıştı. Bin 600 yataklı hastanede, 2 binden fazla doktor ve hemşire görev alacak. Bugün hasta kabul etmeye başlayan hastaneye ilk etapta 110 kişiden oluşan ilk sağlık ekibi gönderildi.

Çin Uluslararası Radyosu'nun haberine göre, Jiangxia Bölgesi’ndeki Huangjia Gölü’nün kıyısında yer alan Leishenshan Hastanesi, bir tarla hastanesinin düzenine dayanan modüler bir tasarım kullanıldı.

Çin, 23 Ocak’ta yapımına başlanan 1.000 yatak kapasiteli Huoshenshan Hastanesi’ni de pazar günü tamamlayarak hizmete sokmuştu. Öte yandan ülkenin birçok yerinde aynı anda yeni hastane inşaatları da başlamış durumda. Acil yatak kapasitesi gereken bölgelerde de kabin hastaneler, kısa bir sürede tamamlanarak hizmete sokuldu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)