Ana SayfaFinans KulisRahmi Koç'un çizimleri ortaya çıktı---

Rahmi Koç'un çizimleri ortaya çıktı

4 / 6
Rahmi Koç'un çizimleri ortaya çıktı
25 Mayıs 2017 - 14:23 www.finansgundem.com

"HÜKÜMETİN TEŞVİK PROGRAMLARINI DEĞERLENDİRİN"

Çakıroğlu, sürdürülebilir ve karlı büyümeyi destekleyen ana unsurları teknoloji sahipliği, inovasyon yetkinliği ve marka yönetme becerisi olarak sıralarken, Koç Holding portföyünün sektörler, coğrafi faaliyet alanları ve risk profilleri bakımından dengeli bir şekilde yönetilmesinin şart olduğunu vurguladı. 

"Yurt dışında büyüme ve yatırım imkanlarının aktif bir şekilde değerlendirilmeye devam edilmesi gerekiyor." ifadesini kullanan Çakıroğlu, bununla beraber, küresel vizyonun sadece yurt dışı faaliyetler ve yatırımlarla sınırlı olmayıp, işlerin tamamında global seviyede rekabetçi üstünlük oluşturmanın önemli olduğunu bildirdi. 

Çakıroğlu, gerek yurt dışında gerekse yurt içinde yatırım fırsatlarının, yakın sektörler veya tamamen yeni alanlar da göz ardı edilmeden, aktif olarak değerlendirildiğini kaydederek, hükümetin yeni teşvik programının da önemine dikkati çekerek, şirketlerden bu kapsamdaki fırsatları değerlendirilmelerini beklediğini bildirdi. 

Topluluk genelinde gerçekleştirilen dijital dönüşüm projesi çerçevesinde veri analitiği, yapay zeka, Endüstri 4.0, nesnelerin interneti gibi kavramların çalışıldığını belirten Çakıroğlu, topluluğun sahip olduğu varlıklardan ilave değer yaratmanın ve hızla değişen rekabet ortamında şirketlerin daha da güçlendirilmesinin hedeflendiğini aktardı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster