Ana SayfaFinans KulisRahmi Koç'un çizimleri ortaya çıktı---

Rahmi Koç'un çizimleri ortaya çıktı

3 / 6
Rahmi Koç'un çizimleri ortaya çıktı
25 Mayıs 2017 - 14:23 www.finansgundem.com

"KÜRESEL VİZYONLA YÖNETİLMELİYİZ"

Derginin son sayısında, Koç Topluluğu'nun her yıl yinelenen stratejik plan sürecinin holding ve topluluk şirketlerinin üst düzey ve stratejik plan sürecinden sorumlu yöneticilerinin geniş katılımıyla gerçekleşen toplantı ile başladığı aktarıldı. 

Toplantıda açılış konuşmasını Koç Holding Üst Yöneticisi (CEO) Levent Çakıroğlu'nun yaptığı belirtilirken, Çakıroğlu'nun konuşmasına yer verildi. 

Buna göre, konuşmasına, dünya ve Türkiye'deki ekonomik ve siyasi konjonktürün belirsizliğine dikkati çekerek başlayan Çakıroğlu, bu ortamda varılmak istenen konum ve rotanın belirlenmesinin daha da önem taşıdığını dile getirdi. 

Topluluk şirketlerinden 5-10 yılı kapsayan, hatta daha ötesine geçen vizyonlarını ve bunların hayata geçirilmesini mümkün kılacak ana stratejilerini belirlemelerini beklediğini ifade eden Çakıroğlu, topluluğun küresel vizyon ile yönetilmesi gerektiğinin altını çizdi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster