Ana SayfaFinans KulisNihat Özdemir yatırımlarını anlattı---

Nihat Özdemir yatırımlarını anlattı

9 / 9
Nihat Özdemir yatırımlarını anlattı
10 Temmuz 2014 - 13:34 www.finansgundem.com

“AFRİKA’DA İKİ FABRİKA KURACAĞIZ”

Limak’ın yeni dönemdeki önemli yurtdışı açılımlarından bir tanesi de Afrika bölgesine olacak. Nihat Özdemir, Afrika pazarına ilişkin şu değerlendirmeyi yapıyor:

“Afrika’da çimento, enerji, müteahhitlik ve ulaştırma sektörlerinde büyümek istiyoruz. Mısır’da halihazırda hava terminali yapıyoruz. İki sene işletip devredeceğiz. Tahminimizce 2015 başında bitiririz. Bütün ülkelerle görüşmelerimiz devam ediyor. Yakın zamanda Afrika’da enerji dağıtımı ve çimentoyla ilgili iyi haberler verebiliriz. Nijerya’da ortaklı olarak elektrik dağıtım işimiz var, onu geliştirmeye çalışıyoruz. Çimentoyla ilgili sözleşmeleri bitirmek üzereyiz. Bir ayağımızı atabilirsek gerisi gelecek. Yerel ortakla birlikte çimento işine yatırım yapacağız ve Afrika’nın iki önemli noktasında iki fabrika kuracağız. İlk kademede 30 milyon euroluk yatırım yapacağız. Toplam yatırım 100 milyon euroya ulaşacak.” (AYŞEGÜL SAKARYA PEHLİVAN/EKONOMİST)

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ersan10 Temmuz 2014 20:18

    bi şirketini de halka aç daa.

  • arkandakileri açıkla..10 Temmuz 2014 18:13

    sen onu bunu boşver de son 10 yılda seni bu kadar büyüten siyasi ortaklarını açıkla. bu ihalelerde kim sana yardım etti. şirketlerinde gizli ortağın varmı?. AKSUnun senle ne ilişkisi var?. hangi ihalede ne tür gizli tehditlerle iş aldın. bunları açıkla!!

  • haydar10 Temmuz 2014 17:27

    dur dur bende uçurim balon.. newyork havalimanına da talip hatta..şangay da aynı anda 5 milyon kişiye hizmet verecek havaalanı Sydney de hava alanı + gar.. breh breh breh.. Yakın da nakit sıkıntısındayız derse şaşırmayın.. Mehmet Emin Karamehmet de 2 sene once milyar dolarlık ihalelere teklif veriyordu ..Şimdilerde şirketler tmsf de..

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster