Ana SayfaBankacılıkİşte bankaların yeni hedefi!---

İşte bankaların yeni hedefi!

6 / 7
İşte bankaların yeni hedefi!
14 Kasım 2013 - 13:31 www.finansgundem.com

Oğuz Korkmaz/Abank Genel Müdür Yardımcısı

“HEDEFİMİZ 18-25 YAŞ ARASI GENÇLERİ KAZANMAK”
10 bin üniversiteli:
Özellikle 18-25 yaş aralığında bulunan ve birkaç yıl içinde hayata atılacak üniversite ve yüksekokul öğrencilerini bankacılık sistemine katmayı hedefliyoruz. ÖSYM 2013 Ağustos verilerine göre, Türkiye’de üniversite okuyan öğrenci sayısı 4,9 milyon. Bu gençlerimize ulaşmak için ana eksen, sosyal medya ve mobil platformlar.  Bu konuda bir proje hazırlığı içindeyiz. Bu proje, dijital platformumuzun ardından hayata geçecek. 2014’te 10 bin üniversite öğrencisini velileriyle beraber müşteri yapmayı hedefliyoruz.
 

Maliyeti 150 TL: Bu projenin ilk adımı olarak, Anadolu Vakfı bursiyerlerine ücretsiz bankacılık hizmeti veriyoruz. Tabi burada temel ihtiyaç, cep harçlıklarına erişebilmeleri… Ayrıca, genç kitlelere ulaşmak için şimdiden bu yaş grubundaki tüm öğrencilere aileleri aracılığıyla düşük faizli eğitim kredisi temin ediyoruz. Bu projede yaklaşık 150 TL’lik kişi başı maliyet oluşacağını öngörüyoruz. Piyasada farklı bir ses yaratmanın peşindeyiz. Bu kitleye maliyet yaratmayacak bir platform oluşturuyoruz.

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster