Ana SayfaRöportajlarHalkın gerçek sorunu pahalılık ---

Halkın gerçek sorunu pahalılık

3 / 8
Halkın gerçek sorunu pahalılık
07 Mart 2013 - 17:07 www.finansgundem.com

Ucuz diye kredi alıyor musunuz?

Hayır yok. Çünkü ununu elemiş eleğini de asmış biri olarak artık herhangi bir gayrimenkul almaya sempati duymuyorum, Zaten biz kendi çalıştığımız bankada beş maaştan fazla kredi alamadığımız için kredi almıyorum. Velhasıl alacak olsam banka kredilerini rahatlıkla tercih ederim.

Kredi kartı dışında, yalnız konut kredisi aldım Emlak bankasından. Bir o zaman ödediğimiz faizlere bakıyorum; öde öde yalnız faizleri ödeyebilirdik. Ama çok şükür sağolsun, Emlakbankası o misyonla çalıştıranlar, devamını dilerim...O döneme göre bakınca bu gün tüketici çok önemli iktisadi bir fırsat ele geçirdi. Kredi piyasından en büyükler yararlanırdır. Bugün birey olarak da KOBİ olarak da her isteyen kredi piyasasından yararlanabiliyor.

Tüketici sizce niye şikayetçi?

İnsanlar tüketiciyi bu piyasadan soğutacak, kaygılandıracak söylemler geliştirmemeli. Herkes nasıl daha iyi yararlanılırı, nasıl daha iyi rekabet ortamı oluru, sektörle de görüşerek, yani bugün bankalar birliğinin kavga edilecek bir kuruluş olduğunu düşünmüyorum. Tüketici birliklerinin çok rahatlıkla, bankalar birliğini dinleyerek, anlayarak konuya yaklaşması gerektiğini düşünüyorulm.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster