Ana SayfaGündemBNP Paribas Cardif, Türkiye’de en az üç kat büyüyecek---

BNP Paribas Cardif, Türkiye’de en az üç kat büyüyecek

7 / 7
BNP Paribas Cardif, Türkiye’de en az üç kat büyüyecek
07 Şubat 2018 - 15:56 www.finansgundem.com

“2020’YE KADAR OTOMATİZE OLACAĞIZ”

GELECEK: Sigorta dünyası tamamen değişiyor. Daha dijital çalışmaya geçmeliyiz, yeni teknolojilere adapte olmalıyız. Müşteriler artık daha bilinçli, her an neye sahip olmaları gerektiğini ve kalitesini daha biliyor. Tüketici davranışlarını gösteren büyük veri ve nesnelerin interneti, sigorta yapış biçimini değiştiriyor. Büyük veri, risklerin doğru hesaplanması için anahtar rolünde. Blockchain teknolojisiyle de sürekli öğreniyoruz. Tabii aynı zamanda bu alanlara çok büyük yatırım yapmamız gerekiyor.

HEDEFLER: Bir hedefimiz var: Global olarak süreçlerimizin yüzde âO’ini 2020 yılına kadar otomatize hale getireceğiz. Bazı yerlerde bu oran daha önce ve hızlı olacak, tabii zaten müşteri tarafında otomatik karar alan sistemler kullanıyoruz. 2019’da Türkiye'de de tüm müşteri yönetimi otomatik kararlara geçecek. Bu değişen dünya, bireyler için yeni önlemler almayı gerektiriyor. İnternet dolandırıcılığı ya da siber risklere karşı yeni koruma almak gerekiyor. E-life adında bir ürünümüz var, şu an için çok küçük. Bugün insanlar siber risklerini bilmiyor, bu konuda çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye bu alanda çok iyi, bu teknolojiler üzerine çalışıyorsunuz. Teknolojide neler olduğunu okuyan insanlarınız var. İleride Türkiye ve dünyada e-hayata yönelik daha çok ürün göreceğiz. Turkcell ile yaptığımız iş birliği ile Türkiye'de bu alanda önemli büyüme bekliyoruz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster