Ana SayfaGündemBNP Paribas Cardif, Türkiye’de en az üç kat büyüyecek---

BNP Paribas Cardif, Türkiye’de en az üç kat büyüyecek

4 / 7
BNP Paribas Cardif, Türkiye’de en az üç kat büyüyecek
07 Şubat 2018 - 15:56 www.finansgundem.com

“ÇOK İNOVATİF VE AKILLI, GENÇ BİR ÜLKESİNİZ”

-Türkiye’nin global prim üretiminizde payını alabilir miyiz? 5 yıl sonra bu pay ne kadar olacak?

- Bizim için en önemli nokta, ana sermayedarlarımız, müşteriler ve ortaklarımız için değer yaratmak. Türkiye’nin bugün kârlılığa katkısı oldukça düşük. 2016 sonu net kârımızın 1,4 milyar Euro olduğunu düşünürseniz Türkiye’nin bugünkü payı çok küçük. Ama benim için yaratılan değerde inovasyonlar önemli. Türkiye’de üretilen iyi fikirleri Şili veya Japonya’daki şirketlerimiz de uygulasın istiyoruz. Türkiye’deki ekibin dijitalizasyon ve makine öğrenimi konusundaki çalışmalarından yararlanabiliriz. Çok inovatif ve akıllı, genç bir ülkesiniz. Bu fikirleri tüm dünyada paylaşmak hoşumuza gidiyor.

-Türkiye’yi ileride bir merkez haline getirme planınız var mı? 

- Global organizasyonumuzu bu şekilde bölgesel merkezlerle kurmuyoruz. Sadece Paris, Lîong Kong ve Şili'de birer merkezimiz var. Ama BNP Paribas Cardif Türkiye CEO’su Cemal Kişmir, bizim üst yönetimimizde, yönetime katkı sağlıyor. Türkiye’yi Cardif içinde farklı kılan, iş modelinin tam olarak uygulandığı az sayıda ülkeden biri olması. TEB'in ülkede faaliyet gös¬termesi ve şirketin her ürün grubunda tüm dağıtım kanallarını kullanması, Türkiye’yi organizasyon içinde özel kılıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster