Ana SayfaGündemBNP Paribas Cardif, Türkiye’de en az üç kat büyüyecek---

BNP Paribas Cardif, Türkiye’de en az üç kat büyüyecek

5 / 7
BNP Paribas Cardif, Türkiye’de en az üç kat büyüyecek
07 Şubat 2018 - 15:56 www.finansgundem.com

“TÜRKİYE İÇİN EN AZ ÜÇ KAT BÜYÜME ÖNGÖRÜYORUZ”

-Peki Türkiye için ne gibi hedefleriniz var?

-Önümüzdeki 3 yılda, yani 2020 sonunda prim üretiminin 3’e katlaması gerektiğini düşünüyorum. 2017’de yeni global stratejimizi açıkladık ve ana sermayedarlarımız için kârlı ve büyüyen bir şirket olmak istiyoruz. Türkiye için de en az üç kat büyüme öngörüyoruz.

-İş birlikleriyle kurduğunuz iş modeliniz Türkiye’de nasıl büyüyecek? 

-İş ortaklarımızla kurduğumuz iş birlikleri bizim için çok önemli, çünkü dünyada bu çalışma modeline sahip ve müşteriye ulaşan her sektörden şirketlerle çalışan tek sigorta şirketi biziz. Öncelikle finans kurumlan ve bankalarla çalışıyorduk, ardından müşteri verisi olan otomotivden enerji dağıtım şirketlerine perakendeye kadar her alandan şirketlerle çalışmaya başladık. Dünyada telekomünikasyon alanında Orange ile çalışıyoruz Türkiye’de de Financell markasıyla hizmet veren Turkcell Finansman ile çalışmaya başladık. Çalışma modelimizde ortak şirketimizle küçük bir ürünle başlayarak belli bir sadakat ve bilinilirlik kazandıktan sonra tüm ürünlerimizi sunuyoruz. Bu tam bir kazan- kazan iş modeli.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster