Ana SayfaGündemBNP Paribas Cardif, Türkiye’de en az üç kat büyüyecek---

BNP Paribas Cardif, Türkiye’de en az üç kat büyüyecek

3 / 7
BNP Paribas Cardif, Türkiye’de en az üç kat büyüyecek
07 Şubat 2018 - 15:56 www.finansgundem.com

“EMEKLİLİK TARAFINDAN KAR YAZMAK İÇİN UZUN ZAMAN GEREKİYOR”

-Kârlılık açısından ne düşünüyorsunuz?

-Biz koruma ürünleri ve emeklilik alanında çalışıyoruz. Koruma ürünlerinde hayat ve hayat dışında kârlılıklarımız iyi. Emeklilik tarafında ise kâr yazmak için uzun zaman gerekiyor. Çok yavaş oluyor. Birikimlerle oluştuğundan zaman alıyor. Hayat sigortacılığı ise iyi bir kârlılığa sahip, memnunuz. Tabii burada şirketin ölçeğine de bakmalıyız. Emeklilikte yatırımın geri dönüşü ancak belli bir fon büyüklüğüne ulaşıldığında geliyor.

- Cardif Türkiye, global organizasyonunuzda nasıl bir konuma sahip?

- Cardif, dünyada 35 ülkede faaliyet gösteriyor. Organizasyonumuzda Latin Amerika, Asya ve Avrupa gruplarımız ile Fransa, İtalya ve Lüksemburg’dan oluşan domestik pazarımız var. Latin Amerika, Hindistan ve Çin’de çok iyi büyümeler yapıyoruz. Cardif Türkiye, Avrupa bölümümüzün bir parçası. Bugün için Türkiye, ülke sıralamasında orta sıralarda geliyor. Ancak 3-4 yıllık bir süreçte ilk 10’a girmesini hedefliyoruz. Cardif Türkiye’nin global gruba katılım açısından çok önemli bir rolü var. Büyüme beklediğimiz bir ülke, TEB bankası ve diğer iş birlikleriyle burada önemli bir potansiyel görüyoruz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster