Ana SayfaYaşam-Magazin2019 Türkiye Astroloji Ajandası-2---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası-2

9 / 13
2019 Türkiye Astroloji Ajandası-2
18 Aralık 2018 - 10:40 www.finansgundem.com

EKİM

Sevgili Aslanlar, 2 Ekim’de oğlak burcunda düzelen Plüton sayesinde sonrasındaki süreç iş yerinde egonuzun sınandığı bir dönem olarak geçecek. Bazılarınız bu süreçte aldığı iş yerinde aldığı kararlarının doğru olup olmadığını sorgulayacak

14 Ekim itibariyle Koç burcunda oluşacak Dolunay, ev ve yuvada değişiklik yapmayı gerektirecek durumlara işaret ederken sizi de yeni yerler keşfetmeye, alıştığınız düzenden ayrılmaya motive ediyor olacak.

Sevgili Aslanlar, 28 Ekimde Akrep burcunda doğacak Yeniay, ev, yuva ve yerleşim konuları başta olmak üzere, yerleşim yerimizle ilgili gözden geçirmelerin işaretçisi olduğu gibi, iş hayatımızı da yakından ilgilendirmektedir Keza 31 Ekim'de başlayacak olan 3. Merkür gerilemesi Akrep burcunda başlayıp 20 Kasım 2019'da sona ererken ev ve yuvaya dair bazı hayal kırıklığı yaşatan konular olması söz konusu olabilir. Tadilat ya da eve dair yeni harcamalar gerekebilir.

KASIM 

Kasım yılın en aşk gündemli zamanı olacağa benziyor. Aşk için, aşkla yapacağınız birçok şey gelecekteki aile yapınızın da belirleyicisi olacak keza aşk emek ister. Ebeveyn olan aslanlar için çocuklar alanında da güzel haberler gelişmeler söz konusu olmayanlar da bu süreçte bir bebek müjdesi alabilirler.

Sevgili Aslanlar, 12 Kasım’da Boğa burcunda oluşacak Dolunay, Merkür geri hareketi ile kesişiyor bu da bir miktar iş ve kariyer alanında görülebilecek teknik aksaklıklar ye da yanlış anlamaların yaratacağı sorunlar getirebilir.

Sevgili Aslanlar, 26 Kasım saat 18:06 itibariyle Yay burcunda doğacak Yeniay, aşk vurgusunun sürmesini sağlarken bazılarınız günlük tempolarındaki artış ile sağlıklarını ihmal etmeliler.

26 kasımda düz harekete geçen Neptün size bu süreçte ortaklaşa yatırım yapılmaması, vergi gibi zorunlu ödemeler konusunda dikkatli olunması gerektiğini söylerken, bu dönemde maddi olmaktan çok manevi bir kesif yapmanız konusunda motive ediyor olacak.

ARALIK 

Sevgili Aslanlar, Jüpiter 2 Aralık itibariyle yay burcunda düz harekete geçince yaklaşık bir yıllık bir süreçte ihtiyacınız olan şans ve aşk sizinle olacak. Tadını çıkarın…

12 Aralık’ta İkizler burcunda oluşacak Dolunay hem mevcut hem de müstakbel iş ortaklarınıza karşı kendinizi maddi manevi güvenceye almanız gerektiğini hatırlatıyor. Herhangi bağlayıcı bir söz vermeden, kontrat yapmadan önce iyice düşünmelisiniz. Düşünüp taşındıktan sonra verilen evlilik ya da ortaklık kararları mutlu edici sonuçlar yaratacak. 

Sevgili Aslanlar, 26 Aralık’ta Oğlak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, önümüzdeki 6 aylık dönemi kapsıyor. Sağlıklı yaşam, fiziksel ve ruhsal anlamda kendinizi yenileme ve şikayetlerinizi mutlaka doktora göstermeniz yönünde etkilidir.

2019 zorlukları farkındalığınızla kolayca asacağınız bir yıl olsun, kalbiniz sevgiyle dolsun…

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN TOSUN18 Aralık 2018 14:06

    astrologların dediğine bel bağlayıp yan gelip yatalım,fasafiso bunlar boş iş bunları konuşmakda abesle iştigal

  • Toplum Bilimci18 Aralık 2018 23:33

    Hasan bey,yazının bir kelimesini okumadan ya da okudugunuzu anlamadan körü körüne yaptıgınız elestiri bugün ülkemizin geldiği noktayı çok güzel özetliyor.Yazının tamamını okudum yan gelip yatmak bir yana bir çok alanda tedbir alınması ile ilgili uyarılar içeriyor...

  • Kamil18 Aralık 2018 21:02

    Fala inanma , falszı da kalma (6) (6)

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster